Φωτογραφία της ημέρας

tayiiippp 

Τα ταμπούρλα. Παραδοσιακοί μουσικοί χτυπούν τα τύμπανα καλώντας τους πιστούς για το Ιφτάρ. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το κάλεσμα ήταν στο Προεδρικό Μέγαρο της Τουρκίας και ο Τayyip Erdogan κατέφτασε για το γεύμα.Yasin Bulbul/Presidential Palace/Handout via REUTERS

Ήξερες ότι...

Το ύψος του μεγαλύτερου γνωστού ηφαιστείου, του ηλιακού μας συστήματος είναι 27 χλμ. και βρίσκεται στον Άρη.

 

Νέα σημαντική ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας από την ΟΠΑΠ Κύπρου

DSC 0022

 Τη διαχρονική, αμέριστη και έμπρακτη στήριξή της στον τομέα της υγείας επανέλαβε η ΟΠΑΠ Κύπρου, δωρίζοντας ένα Σύστημα Υπολογιστικής Τομογραφίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε σε μια σεμνή τελετή την Τετάρτη 26 Απριλίου, παρουσία του Υπουργού Υγείας και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΟΠΑΠ Κύπρου κ. Δημήτρη Αλετράρη.

Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, η ΟΠΑΠ Κύπρου συνδράμει αποτελεσματικά στην ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει το νοσοκομείο στους ασθενείς του, καθώς το εν λόγω σύστημα προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης έγκυρων ιατρικών εξετάσεων με χαμηλή δόση ακτινοβολίας.

Όπως σημείωσε ο κ. Αλετράρης, κατά την τελετή παράδοσης, η υποστηρικτική παρέμβαση της ΟΠΑΠ Κύπρου κρίνεται αναγκαία και επιβεβλημένη, ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ο χώρος της δημόσιας υγείας βρίσκεται στο μεταίχμιο εκσυγχρονιστικών αλλαγών.

Μάλιστα, από το 2012, η ΟΠΑΠ Κύπρου δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον ευαίσθητο τομέα της υγείας και στην ενίσχυση των δημόσιων νοσοκομείων. Συγκεκριμένα τα ιατρικά μηχανήματα που πρόσφερε η ΟΠΑΠ Κύπρου, τα τελευταία πέντε χρόνια, αθροίζονται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

«Η πρόσφατη συνδρομή της ΟΠΑΠ Κύπρου εκφράζει την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, αλλά και την επιμονή της Εταιρείας να στηρίζει τον νευραλγικό τομέα της δημόσιας υγείας.», σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου. 

Νέα σημαντική ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας από την ΟΠΑΠ Κύπρου

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Πέμπτη
22
Ιουνίου
2017
Παγκόσμια Ημέρα Σκαραβαίου

Γιορτάζουν : Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα

1824
Αιγυπτιακά στρατεύματα αποβιβάζονται στα Ψαρά για να καταστείλουν την επανάσταση, τα γεγονότα έμειναν στην Ιστορία ως Καταστροφή των Ψαρών
1940
Υπογράφεται η συνθηκολόγηση της Γαλλίας με τη Γερμανία, που την θέτει υπό κατοχή για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
1941
Ξεκινάει η Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα, η εισβολή του γερμανικού στρατού στη Σοβιετική Ένωση.

Ακολουθήστε μας