Φωτογραφία της ημέρας

manuelamadrid 

Η φανέλα της Manuela. Για 33η φορά στέφθηκε πρωταθλήτρια η Real Μαδρίτης και ανάμεσα στις εορταστικές εκδηλώσεις ήταν και μια επίσκεψη στο δημαρχείο. Εκεί ο Sergio Ramos παρέδωσε τη φανέλα με το νούμερο ένα, στη δήμαρχο της πόλης Manuela Carmena. REUTERS/Paul Hanna

Ήξερες ότι...

Το χαμόγελο στον άνθρωπο, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας 17 μυών του προσώπου.

 

Νέα σημαντική ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας από την ΟΠΑΠ Κύπρου

DSC 0022

 Τη διαχρονική, αμέριστη και έμπρακτη στήριξή της στον τομέα της υγείας επανέλαβε η ΟΠΑΠ Κύπρου, δωρίζοντας ένα Σύστημα Υπολογιστικής Τομογραφίας στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε σε μια σεμνή τελετή την Τετάρτη 26 Απριλίου, παρουσία του Υπουργού Υγείας και του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΟΠΑΠ Κύπρου κ. Δημήτρη Αλετράρη.

Ανταποκρινόμενη στην ανάγκη του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού, η ΟΠΑΠ Κύπρου συνδράμει αποτελεσματικά στην ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει το νοσοκομείο στους ασθενείς του, καθώς το εν λόγω σύστημα προσφέρει τη δυνατότητα πραγματοποίησης έγκυρων ιατρικών εξετάσεων με χαμηλή δόση ακτινοβολίας.

Όπως σημείωσε ο κ. Αλετράρης, κατά την τελετή παράδοσης, η υποστηρικτική παρέμβαση της ΟΠΑΠ Κύπρου κρίνεται αναγκαία και επιβεβλημένη, ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ο χώρος της δημόσιας υγείας βρίσκεται στο μεταίχμιο εκσυγχρονιστικών αλλαγών.

Μάλιστα, από το 2012, η ΟΠΑΠ Κύπρου δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον ευαίσθητο τομέα της υγείας και στην ενίσχυση των δημόσιων νοσοκομείων. Συγκεκριμένα τα ιατρικά μηχανήματα που πρόσφερε η ΟΠΑΠ Κύπρου, τα τελευταία πέντε χρόνια, αθροίζονται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ.

«Η πρόσφατη συνδρομή της ΟΠΑΠ Κύπρου εκφράζει την ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, αλλά και την επιμονή της Εταιρείας να στηρίζει τον νευραλγικό τομέα της δημόσιας υγείας.», σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου. 

Νέα σημαντική ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας από την ΟΠΑΠ Κύπρου

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Τρίτη
23
Μαΐου
2017
Παγκόσμια Ημέρα Χελώνας

Γιορτάζουν : Κανένας

1430
Οι Βουργουνδοί συλλαμβάνουν την Ζαν ντ Αρκ και αργότερα την παραδίδουν στους Άγγλους.
1873
Η πρώτη καρτ-ποστάλ αποστέλλεται από το Σαν Φρανσίσκο.
1878
Η Κύπρος προσαρτάται στην Μεγάλη Βρετανία, μετά από μυστική συμφωνία με την Τουρκία.
1909
Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το κοινό μένει άφωνο όταν η αστυνομία παρεμβαίνει και διακόπτει διάλεξη της Έμα Γκόλντμαν, που δηλώνει αναρχική.
1911
Ψηφίζεται το νέο Σύνταγμα της Ελλάδας.
1958
Ο Μάο τσε Τουνγκ ανακοινώνει ότι, η Κίνα αφήνει πίσω της την αγροτική οικονομία για να βαδίσει προς την εκβιομηχάνιση.

Ακολουθήστε μας