Φωτογραφία της ημέρας

4 19 thumb large 

Εμφανές. Με μια ματιά μπορείς να καταλάβεις ότι το Zunyi της επαρχίας Guizhou είναι η πατρίδα του τσαγιού για την Κίνα. Η αχανής χώρα έχει παραγωγή 2,43 εκατομμύρια τόνους τσαγιού και 80 εκατομμύρια εργαζόμενους στον τομέα αυτόν. EPA/ROMAN PILIPEY

Ήξερες ότι...

Το 70% των Γάλλων μιλούν στο ζωάκι που έχουν στο σπίτι τους, από το τηλέφωνο.

 

Διεθνές συνέδριο Cybercrime Security Forum 2017, από την εταιρεία Computrain με την στήριξη του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus

Cybercrime Security Forum 1200 X 600

 

Την τελευταία δεκαετία έχει παρατηρηθεί ότι η παράνομη χρήση στο διαδίκτυο έχει αλλάξει τόσο σε τεχνικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο τελικού στόχου. Οι σημερινοί χάκερς είναι συχνά μέλη εγκληματικών οργανώσεων, που ενέχονται σε υποθέσεις παραβίασης ηλεκτρονικών συστημάτων. Τέτοιες ενέργειες κυρίως αποσκοπούν σε χρηματικά κέρδη. Οι νέες αυτές εγκληματικές οργανώσεις είναι οπλισμένες με εξαιρετικές ικανότητες προγραμματισμού και αποτελούν μια σημαντική πρόκληση τόσο για τους ερευνητές του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο όσο και για την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Η εταιρεία Computrain,  διοργανώνει και φέτος το διεθνές συνέδριο Cybercrime Security Forum 2017 το οποίο αποσκοπεί στη διαφώτιση του κρατικού και ιδιωτικού τομέα γύρω από τις τελευταίες εξελίξεις του ηλεκτρονικού εγκλήματος. Παράλληλα οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους τρόπους αντιμετώπισής του από διεθνώς αναγνωρισμένους ομιλητές και εμπειρογνώμονες στον τομέα, όπως ο Andy Malone και ο John Craddock.

Το διήμερο συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από 4 μέχρι 5 Μαΐου 2017 στο K-Cineplex Nicosia Mall με κύριους χορηγούς: Deloitte, International CyberSecurity Institute UK, Microsoft και Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.securitysummit.com.cy ή επικοινωνήστε με την εταιρεία Computrain στο τηλέφωνο 22441492 ή στο email: [email protected].  

Facebook: https://www.facebook.com/cybercrime17

Διεθνές συνέδριο Cybercrime Security Forum 2017, από την εταιρεία Computrain με την στήριξη του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Σάββατο
27
Μαΐου
2017

Γιορτάζουν : Αλύπιος, Αλυπία

1703
Ο Μέγας Πέτρος ιδρύει την Αγία Πετρούπολη και την ανακηρύσσει πρωτεύουσα της Ρωσίας.
1895
O Όσκαρ Ουάϊλντ φυλακίζεται για σοδομισμό
1995
Ο Αμερικανός ηθοποιός Κρίστοφερ Ρηβ μένει παράλυτος από το λαιμό και κάτω, μετά από πτώση από το άλογό του, σε αγώνα ιππασίας.
2006
Γίνεται σεισμός 6,2 ρίχτερ στην Ιάβα, με 6.600 νεκρούς

Ακολουθήστε μας