Φωτογραφία της ημέρας

psarriiisΕμπλουτισμός. Και με τα χέρια πετούσαν τα ψάρια στον Δνείπερο οι εθελοντές. Το ποτάμι της Ουκρανίας δέχθηκε τέσσερις ολόκληρους τόνους από διάφορα ψάρια με σκοπό να εμπλουτιστεί ο πληθυσμός του που εκλείπει λόγω μολύνσεων και ...φραγμάτων. (AP Photo/Sergei Chuzavkov)

Ήξερες ότι...

Τον 18ο αιώνα στη Αγγλία, στις παράνομες λέσχες, όπου ο τζόγος ανθούσε, υπήρχε ένας υπάλληλος που η μόνη του δουλειά ήταν να καταπιεί τα ζάρια σε περίπτωση που έκανε έφοδο η αστυνομία!

 

Η Ford είναι μία από τις πιο ηθικές εταιρίες παγκοσμίως για όγδοη χρονιά

FORD MOST ETHICAL COMPANY AWARD 1 1

Η Ford Motor Company κατατάσσεται στη λίστα με τις πιο ηθικές εταιρίες παγκοσμίως του Ethisphere Institute - World’s Most Ethical Companies®για όγδοη συνεχόμενη χρονιά.Πρόκειται για το μεγαλύτερο σερί επιτυχιών για κατασκευαστή αυτοκινήτων.

 

 

 Η διάκριση έρχεται σε μία εποχή όπου οι κανόνες λειτουργίας μιας εταιρίας θεωρούνται το ίδιο σημαντικοί με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει, σύμφωνα με μια νέα έρευνα.

Η δέσμευση της Ford στην ηθική συμπεριφορά είναι εμφανής με προγράμματα που έχουν σαν στόχο την παρακολούθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ασφαλείς συνθήκες εργασίας, και συνεργασίες για προγράμματα για ένα καθαρότερο περιβάλλον. Όλα αυτά αποσκοπούν στην ενθάρρυνση της βιωσιμότητας για τις εφοδιαστικές αλυσίδες τις Ford. Η Ford προωθεί επίσης μακροχρόνιες σχέσεις με τους προμηθευτές μέσω της ενεργού εμπλοκής, η οποία περιλαμβάνει την ανταλλαγή ιδεών και εφαρμογών  καθώς και την παροχή κατάρτισης με διάφορες αξιολογήσεις για να εξασφαλίσει ότι οι προμηθευτές τις πληρούν τις όλες τις νομικές απαιτήσεις και τα πρότυπα της εταιρείας.

«Η ισχυρή ηθική είναι το θεμέλιο της φιλοσοφίας της επιχείρησής μας, γεγονός που αποδεικνύει στους πελάτες μας αυτό που αντιπροσωπεύουμε  ως εταιρεία», δήλωσε ο Bill Ford,  Πρόεδρος τις Ford Motor Company. «Αυτή η τιμή είναι μια αντανάκλαση των βασικών αξιών της Ford, και αυτό δείχνει ότι οι υπάλληλοί μας συνεχίζουν να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις κάθε μέρα για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη μας».

Η αξιολόγηση της Παγκοσμίως Πιο Ηθικής Εταιρίας βασίζεται σε ένα πλαίσιο του Ethisphere Institute όπου γίνεται αποτίμηση της απόδοσης με αντικειμενικό, συνεπή και τυποποιημένο τρόπο. Η διάκριση απονέμεται σε όσους αριστεύουν σε πέντε κατηγορίες – ηθική και συμμόρφωση, εταιρική κοινωνική ευθύνη, καλλιέργεια ηθικής, διακυβέρνηση και ηγεσία, καινοτομία και φήμη.

Για τις προσπάθειές της, η Ford έχει αναγνωριστεί από διάφορους τρίτους οργανισμούς, μεταξύ των οποίων:

2017 World’s Most Admired Company by Fortune

2016 The Just 100: America’s Best Corporate Citizens by Forbes

2016 America’s Best Employer by Forbes

2016 Top Green Company by Newsweek

2016 World’s Most Attractive Employer for Engineering and IT by Universum

2016 100 percent on the Human Rights Campaign’s Corporate Equality Index

Η Ford είναι μία από τις πιο ηθικές εταιρίες παγκοσμίως για όγδοη χρονιά

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Δευτέρα
27
Μαρτίου
2017
Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Γιορτάζουν : Κανένας

1918
Η Ρουμανία προσαρτά στο έδαφός της τη Μολδαβία και τη Βεσσαραβία.
1920
Ο Χέρμαν Μύλερ γίνεται καγκελάριος της Γερμανικής Δημοκρατίας.
1958
Ο Νικίτα Χρουστσιόβ εκλέγεται Πρόεδρος της Κυβέρνησης της Σοβιετικής Ένωσης, αντικαθιστώντας τον Γκεόργκι Μαλενκόβ.
1977
Η μεγαλύτερη αεροπορική τραγωδία: 583 άνθρωποι σκοτώνονται σε σύγκρουση δύο αεροσκαφών τύπου Boeing 747 στο αεροδρόμιο της Τενερίφης, στα Κανάρια νησιά, της Ισπανίας.

Ακολουθήστε μας