Φωτογραφία της ημέρας

paidofilaksi 

Παιδοφύλαξη. Η μητέρα δουλεύει στον μεγάλο δρόμο για τα στοιχειώδη και η κόρη μόλις 2 ετών, θα μείνει δεμένη στο δένδρο μέχρι να επιστρέψει. Η φωτογραφία είναι από το Jammu της Ινδίας. REUTERS/Mukesh Gupta

Ήξερες ότι...

Το 70% των Γάλλων μιλούν στο ζωάκι που έχουν στο σπίτι τους, από το τηλέφωνο.

 

Η Samsung κέρδισε 49 Βραβεία στα iF Design Awards

Samsung Gear S3

49 βραβεία κέρδισε η Samsung Electronics στα iF Design Awards, συμπεριλαμβανομένου ενός Χρυσού βραβείου, στα παγκοσμίου φήμης International Forum Design Awards 2017.

Τριανταπέντε βραβεία απονεμήθηκαν για τον εξαιρετικό σχεδιασμό των προϊόντων, τέσσερα για σχεδιασμό επαγγελματικού concept, επτά για σχεδιασμό επικοινωνίας και τρία για σχεδιασμό συσκευασίας.

«Η αναβάθμιση ενός προϊόντος είναι εύκολη, αλλά η αναβάθμιση του τρόπου ζωής των καταναλωτών είναι δύσκολη. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για σχεδιασμό που εμπλουτίζει τις ζωές των καταναλωτών μας μέσα από καινοτομία που επικεντρώνεται στον καταναλωτή», δήλωσε ο BK Yoon, Πρόεδρος και CEO στη Samsung Electronics και Επικεφαλής του Corporate Design Center στη Samsung.

Στα βραβεία συμπεριλαμβάνονται τα παρακάτω:

  • GalaxyS7, το smartphone ναυαρχίδα που έχει σχεδιαστεί με τεχνολογία 3D γυαλιού για ακόμα πιο άνετο κράτημα
  • GearS3, ένα smartwatch με καινοτόμο κυκλικό πλαίσιο και εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη (UI)
  • GalaxyC9 Pro, το smartphone με πάχος 6.9 χιλιοστά και με πλήρως μεταλλικό σώμα. Είναι διαθέσιμο στην Κίνα και στην Ινδία.
  • SUHDTVKS9500, η premium τηλεόραση με όμορφο 360 σχεδιασμό, συμπεριλαμβανομένης μίας οθόνης που μοιάζει να αιωρείται στο μπροστά μέρος και μίας κομψής μεταλλικής γραμμής στο πίσω μέρος
  • RB38K7998S4, το έξυπνο ψυγείο FamilyHub διαθέτει μία 21.5’’ LCD οθόνης αφής, επιτρέποντας στους χρήστες να διαχειριστούν και να δουν το φαγητό στο ψυγείο, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν την πόρτα
  • Το πλυντήριο Activewash, διαθέτει τον πίνακα ελέγχου του συστήματος του πλυντηρίου στο πάνω και πίσω μέρος, επιτρέποντας στους χρήστες να κοιτάξουν μέσα στον κάδο από μία καλύτερη οπτική γωνία

Τα iF Design Awards ξεκίνησαν στη Γερμανία το 1953 και διοργανώνονται από το International Forum Design. Οι υποβολές προϊόντων για βράβευση βασίζονται σε μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση του σχεδιασμού, της καταλληλόλητας του υλικού, της καινοτομίας και επτά επιπλέον κατηγοριών: Προϊόντος, Συσκευασίας, Επικοινωνίας, Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Επαγγελματικού Concept, Σχεδιασμού Υπηρεσίας και Αρχιτεκτονικής.

Η Samsung κέρδισε 49 Βραβεία στα iF Design Awards

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Πέμπτη
25
Μαΐου
2017

Γιορτάζουν : Κανένας

1521
Τερματίζεται η Δίαιτα της Βορμς όταν ο Κάρολος Ε, αυτοκράτορας της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, εκδίδει το Ένδικτο της Βορμς με το οποίο κρίνει παράνομο τον Μαρτίνο Λούθηρο.
1925
Η «Δίκη των Πιθήκων» στις ΗΠΑ: Ο Τζον Σκόουπς καταδικάζεται επειδή δίδασκε τη Θεωρία της Εξελίξεως του Δαρβίνου στο σχολείο.
1973
Το αντιτορπιλικό Βέλος ΙΙ ενώ συμμετείχε σε άσκηση του NATO, για να αντισταθεί στην στρατιωτική δικτατορία της Ελλάδας στασίασε και αγκυροβόλησε στο Φιουμιτσίνο της Ιταλίας, αρνούμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε μας