Φωτογραφία της ημέρας

psarriiisΕμπλουτισμός. Και με τα χέρια πετούσαν τα ψάρια στον Δνείπερο οι εθελοντές. Το ποτάμι της Ουκρανίας δέχθηκε τέσσερις ολόκληρους τόνους από διάφορα ψάρια με σκοπό να εμπλουτιστεί ο πληθυσμός του που εκλείπει λόγω μολύνσεων και ...φραγμάτων. (AP Photo/Sergei Chuzavkov)

Ήξερες ότι...

Τον 18ο αιώνα στη Αγγλία, στις παράνομες λέσχες, όπου ο τζόγος ανθούσε, υπήρχε ένας υπάλληλος που η μόνη του δουλειά ήταν να καταπιεί τα ζάρια σε περίπτωση που έκανε έφοδο η αστυνομία!

 

Η Samsung κέρδισε 49 Βραβεία στα iF Design Awards

Samsung Gear S3

49 βραβεία κέρδισε η Samsung Electronics στα iF Design Awards, συμπεριλαμβανομένου ενός Χρυσού βραβείου, στα παγκοσμίου φήμης International Forum Design Awards 2017.

Τριανταπέντε βραβεία απονεμήθηκαν για τον εξαιρετικό σχεδιασμό των προϊόντων, τέσσερα για σχεδιασμό επαγγελματικού concept, επτά για σχεδιασμό επικοινωνίας και τρία για σχεδιασμό συσκευασίας.

«Η αναβάθμιση ενός προϊόντος είναι εύκολη, αλλά η αναβάθμιση του τρόπου ζωής των καταναλωτών είναι δύσκολη. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για σχεδιασμό που εμπλουτίζει τις ζωές των καταναλωτών μας μέσα από καινοτομία που επικεντρώνεται στον καταναλωτή», δήλωσε ο BK Yoon, Πρόεδρος και CEO στη Samsung Electronics και Επικεφαλής του Corporate Design Center στη Samsung.

Στα βραβεία συμπεριλαμβάνονται τα παρακάτω:

  • GalaxyS7, το smartphone ναυαρχίδα που έχει σχεδιαστεί με τεχνολογία 3D γυαλιού για ακόμα πιο άνετο κράτημα
  • GearS3, ένα smartwatch με καινοτόμο κυκλικό πλαίσιο και εξατομικευμένη εμπειρία χρήστη (UI)
  • GalaxyC9 Pro, το smartphone με πάχος 6.9 χιλιοστά και με πλήρως μεταλλικό σώμα. Είναι διαθέσιμο στην Κίνα και στην Ινδία.
  • SUHDTVKS9500, η premium τηλεόραση με όμορφο 360 σχεδιασμό, συμπεριλαμβανομένης μίας οθόνης που μοιάζει να αιωρείται στο μπροστά μέρος και μίας κομψής μεταλλικής γραμμής στο πίσω μέρος
  • RB38K7998S4, το έξυπνο ψυγείο FamilyHub διαθέτει μία 21.5’’ LCD οθόνης αφής, επιτρέποντας στους χρήστες να διαχειριστούν και να δουν το φαγητό στο ψυγείο, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξουν την πόρτα
  • Το πλυντήριο Activewash, διαθέτει τον πίνακα ελέγχου του συστήματος του πλυντηρίου στο πάνω και πίσω μέρος, επιτρέποντας στους χρήστες να κοιτάξουν μέσα στον κάδο από μία καλύτερη οπτική γωνία

Τα iF Design Awards ξεκίνησαν στη Γερμανία το 1953 και διοργανώνονται από το International Forum Design. Οι υποβολές προϊόντων για βράβευση βασίζονται σε μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση του σχεδιασμού, της καταλληλόλητας του υλικού, της καινοτομίας και επτά επιπλέον κατηγοριών: Προϊόντος, Συσκευασίας, Επικοινωνίας, Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Επαγγελματικού Concept, Σχεδιασμού Υπηρεσίας και Αρχιτεκτονικής.

Η Samsung κέρδισε 49 Βραβεία στα iF Design Awards

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Δευτέρα
27
Μαρτίου
2017
Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Γιορτάζουν : Κανένας

1918
Η Ρουμανία προσαρτά στο έδαφός της τη Μολδαβία και τη Βεσσαραβία.
1920
Ο Χέρμαν Μύλερ γίνεται καγκελάριος της Γερμανικής Δημοκρατίας.
1958
Ο Νικίτα Χρουστσιόβ εκλέγεται Πρόεδρος της Κυβέρνησης της Σοβιετικής Ένωσης, αντικαθιστώντας τον Γκεόργκι Μαλενκόβ.
1977
Η μεγαλύτερη αεροπορική τραγωδία: 583 άνθρωποι σκοτώνονται σε σύγκρουση δύο αεροσκαφών τύπου Boeing 747 στο αεροδρόμιο της Τενερίφης, στα Κανάρια νησιά, της Ισπανίας.

Ακολουθήστε μας