Φωτογραφία της ημέρας

paidofilaksi 

Παιδοφύλαξη. Η μητέρα δουλεύει στον μεγάλο δρόμο για τα στοιχειώδη και η κόρη μόλις 2 ετών, θα μείνει δεμένη στο δένδρο μέχρι να επιστρέψει. Η φωτογραφία είναι από το Jammu της Ινδίας. REUTERS/Mukesh Gupta

Ήξερες ότι...

Το 70% των Γάλλων μιλούν στο ζωάκι που έχουν στο σπίτι τους, από το τηλέφωνο.

 

EuroLife. Έρχεται ακόμη πιο κοντά σας με πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα!

11713 LEAFLET FOR NEW WEBSITE PRESS RELEASE PHOTO v2 02

Η ασφαλιστική εταιρεία EuroLife με πηγή έμπνευσης τους πελάτες της και τις ανάγκες τους, δημιούργησε μια πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα  www.eurolife.com.cy, καλωσορίζοντας τον επισκέπτη σε ένα σύγχρονο, εύχρηστο και φιλικό διαδικτυακό κόσμο, κάνοντας την περιήγηση πιο εύκολη και πιο απλή από ποτέ.

 

Με μοντέρνα δομή και αναβαθμισμένη αισθητική, η νέα ιστοσελίδα διακρίνεται για τον πελατοκεντρικό χαρακτήρα και τον ελκυστικό σχεδιασμό της, αναδεικνύοντας τη φρέσκια και φιλική προσέγγιση προς τον επισκέπτη, που μπορεί να περιηγηθεί άμεσα και απλά μεταξύ των κύριων ενοτήτων από το βασικό μενού.

Παράλληλα, μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας www.eurolife.com.cy,  ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί και στη διαδικτυακή πλατφόρμα myeurolife. Το myeurolifeπαρέχει προσωπική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση σε ό,τι αφορά τις ασφαλιστικές του συμβάσεις, να έχει πρόσβαση σε πιστοποιητικά και έντυπα, καθώς και να διαχειρίζεται το ασφαλιστικό του συμβόλαιο, 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα. 

 

EuroLife. Έρχεται ακόμη πιο κοντά σας με πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα!

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Πέμπτη
25
Μαΐου
2017

Γιορτάζουν : Κανένας

1521
Τερματίζεται η Δίαιτα της Βορμς όταν ο Κάρολος Ε, αυτοκράτορας της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, εκδίδει το Ένδικτο της Βορμς με το οποίο κρίνει παράνομο τον Μαρτίνο Λούθηρο.
1925
Η «Δίκη των Πιθήκων» στις ΗΠΑ: Ο Τζον Σκόουπς καταδικάζεται επειδή δίδασκε τη Θεωρία της Εξελίξεως του Δαρβίνου στο σχολείο.
1973
Το αντιτορπιλικό Βέλος ΙΙ ενώ συμμετείχε σε άσκηση του NATO, για να αντισταθεί στην στρατιωτική δικτατορία της Ελλάδας στασίασε και αγκυροβόλησε στο Φιουμιτσίνο της Ιταλίας, αρνούμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε μας