Φωτογραφία της ημέρας

psarriiisΕμπλουτισμός. Και με τα χέρια πετούσαν τα ψάρια στον Δνείπερο οι εθελοντές. Το ποτάμι της Ουκρανίας δέχθηκε τέσσερις ολόκληρους τόνους από διάφορα ψάρια με σκοπό να εμπλουτιστεί ο πληθυσμός του που εκλείπει λόγω μολύνσεων και ...φραγμάτων. (AP Photo/Sergei Chuzavkov)

Ήξερες ότι...

Τον 18ο αιώνα στη Αγγλία, στις παράνομες λέσχες, όπου ο τζόγος ανθούσε, υπήρχε ένας υπάλληλος που η μόνη του δουλειά ήταν να καταπιεί τα ζάρια σε περίπτωση που έκανε έφοδο η αστυνομία!

 

EuroLife. Έρχεται ακόμη πιο κοντά σας με πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα!

11713 LEAFLET FOR NEW WEBSITE PRESS RELEASE PHOTO v2 02

Η ασφαλιστική εταιρεία EuroLife με πηγή έμπνευσης τους πελάτες της και τις ανάγκες τους, δημιούργησε μια πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα  www.eurolife.com.cy, καλωσορίζοντας τον επισκέπτη σε ένα σύγχρονο, εύχρηστο και φιλικό διαδικτυακό κόσμο, κάνοντας την περιήγηση πιο εύκολη και πιο απλή από ποτέ.

 

Με μοντέρνα δομή και αναβαθμισμένη αισθητική, η νέα ιστοσελίδα διακρίνεται για τον πελατοκεντρικό χαρακτήρα και τον ελκυστικό σχεδιασμό της, αναδεικνύοντας τη φρέσκια και φιλική προσέγγιση προς τον επισκέπτη, που μπορεί να περιηγηθεί άμεσα και απλά μεταξύ των κύριων ενοτήτων από το βασικό μενού.

Παράλληλα, μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας www.eurolife.com.cy,  ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί και στη διαδικτυακή πλατφόρμα myeurolife. Το myeurolifeπαρέχει προσωπική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση σε ό,τι αφορά τις ασφαλιστικές του συμβάσεις, να έχει πρόσβαση σε πιστοποιητικά και έντυπα, καθώς και να διαχειρίζεται το ασφαλιστικό του συμβόλαιο, 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα. 

 

EuroLife. Έρχεται ακόμη πιο κοντά σας με πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα!

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Δευτέρα
27
Μαρτίου
2017
Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Γιορτάζουν : Κανένας

1918
Η Ρουμανία προσαρτά στο έδαφός της τη Μολδαβία και τη Βεσσαραβία.
1920
Ο Χέρμαν Μύλερ γίνεται καγκελάριος της Γερμανικής Δημοκρατίας.
1958
Ο Νικίτα Χρουστσιόβ εκλέγεται Πρόεδρος της Κυβέρνησης της Σοβιετικής Ένωσης, αντικαθιστώντας τον Γκεόργκι Μαλενκόβ.
1977
Η μεγαλύτερη αεροπορική τραγωδία: 583 άνθρωποι σκοτώνονται σε σύγκρουση δύο αεροσκαφών τύπου Boeing 747 στο αεροδρόμιο της Τενερίφης, στα Κανάρια νησιά, της Ισπανίας.

Ακολουθήστε μας