Φωτογραφία της ημέρας

warcolourΧρώματα πολέμου. Για άλλη μια φορά εκατοντάδες ιθαγενείς διαδήλωσαν μπροστά από Κοινοβούλιο στην Brasilia. Αίτημά τους για άλλη μια φορά η ανακατανομή της γης που κάποτε ήταν δική τους. EPA/Joédson Alves

Ήξερες ότι...

Οι Εσκιμώοι είναι ο μοναδικός λαός που δεν παίζει τυχερά παιχνίδια.

 

EuroLife. Έρχεται ακόμη πιο κοντά σας με πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα!

11713 LEAFLET FOR NEW WEBSITE PRESS RELEASE PHOTO v2 02

Η ασφαλιστική εταιρεία EuroLife με πηγή έμπνευσης τους πελάτες της και τις ανάγκες τους, δημιούργησε μια πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα  www.eurolife.com.cy, καλωσορίζοντας τον επισκέπτη σε ένα σύγχρονο, εύχρηστο και φιλικό διαδικτυακό κόσμο, κάνοντας την περιήγηση πιο εύκολη και πιο απλή από ποτέ.

 

Με μοντέρνα δομή και αναβαθμισμένη αισθητική, η νέα ιστοσελίδα διακρίνεται για τον πελατοκεντρικό χαρακτήρα και τον ελκυστικό σχεδιασμό της, αναδεικνύοντας τη φρέσκια και φιλική προσέγγιση προς τον επισκέπτη, που μπορεί να περιηγηθεί άμεσα και απλά μεταξύ των κύριων ενοτήτων από το βασικό μενού.

Παράλληλα, μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας www.eurolife.com.cy,  ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί και στη διαδικτυακή πλατφόρμα myeurolife. Το myeurolifeπαρέχει προσωπική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση σε ό,τι αφορά τις ασφαλιστικές του συμβάσεις, να έχει πρόσβαση σε πιστοποιητικά και έντυπα, καθώς και να διαχειρίζεται το ασφαλιστικό του συμβόλαιο, 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα. 

 

EuroLife. Έρχεται ακόμη πιο κοντά σας με πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα!

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Πέμπτη
27
Απριλίου
2017
Παγκόσμια Ημέρα Σχεδίου (Design)

Γιορτάζουν :Λάζαρος, Λάζος

1810
Ο Λούντβιχ βαν Μπετόβεν συνθέτει το διάσημο κομμάτι "Für Elise".
1981
Κυκλοφορεί το πρώτο ποντίκι από την Xerox PARC.
1992
Σχηματίζεται η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας από την ένωση Σερβίας και Μαυροβουνίου.

Ακολουθήστε μας