Φωτογραφία της ημέρας

piriririΥπόγεια με θέα. Αγνωστο αν η καταστροφή που συνέβη στην Fukushima αύξησε τις δουλειές, πάντως ο εικονιζόμενος κύριος Seiichiro Nishimoto, CΕΟ της Shelter Co, εξακολουθεί να πουλά πυρηνικά καταφύγια. Οπως το εικονιζόμενο που βρίσκεται στο υπόγειο του σπιτιού του στην Osaka και είναι διακοσμημένο με καταγάλανες θάλασσες και καταπράσινα λιβάδια. REUTERS/Kim Kyung-Hoon

Ήξερες ότι...

Οι καμηλοπαρδάλεις συχνά γεννούν όρθιες. Αυτό σημαίνει ότι το μωρό, με το που θα γεννηθεί, κάνει ελεύθερη πτώση από ύψος περίπου δύο μέτρων.

 

IV ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

image001

 

Τελειόφοιτοι Μαθητές Λυκείου Εξερευνούν τις Προοπτικές Καριέρας
στον Τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών

 

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Καθηγητών Πληροφορικής, διοργανώνει εκπαιδευτική ημερίδα με τίτλο «ΙV Χειραψία με την Τεχνολογία».  Μετά από την επιτυχημένη διοργάνωση της εν λόγω ημερίδας τα τελευταία τρία χρόνια (2013-2016), όπου συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από 800 μαθητές, 60 καθηγητές και περισσότεροι από 40 Ακαδημαϊκοί του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πραγματοποίηση της ημερίδας για 4η συνεχή χρονιά το Σάββατο 11 Μαρτίου μεταξύ  9.00 π.μ. και 2.30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Στόχος της ημερίδας είναι να ενθαρρύνουμε τους νέους ηλικίας 16-18 να εφαρμόσουν  τις τεχνολογικές τους δεξιότητες και να εξερευνήσουν τις μελλοντικές επαγγελματικές τους επιλογές, έτσι ώστε να μπορούν να  ανταποκριθούν στο σύγχρονο, σύνθετο και απαιτητικό περιβάλλον. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις δυνατότητες που τους παρέχουν οι τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, να γνωρίσουν τα ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών που προσφέρονται στον τομέα αυτό και τις δυνατότητες επιλογής και συνδυασμού προγραμμάτων, ώστε να προετοιμαστούν για μια επαγγελματική καριέρα καινοτομίας και προοπτικής.

Στο πρώτο μέρος της Ημερίδας θα πραγματοποιηθούν ειδικά εργαστήρια με θέματα όπως «Ανακαλύπτω το φανταστικό κόσμο των Κινούμενων Σχεδίων» (Τμήμα Σχεδιασμού και Πολυμέσων), «Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση: Ηλεκτρονικά Παιχνίδια» (Τμήμα Διοίκησης και Διοικητικής Πληροφοριακών Συστημάτων), «Τεχνητή Νοημοσύνη: Η εποχή των μηχανών» και «Ανακαλύπτω τον υπέροχο κόσμο των Παιχνιδιών, των Γραφικών και του Προγραμματισμού» (Τμήμα Πληροφορικής), «Ανακαλύπτω τον κόσμο της Ρομποτικής» (Τμήμα Μηχανικής), «Τα Μαθηματικά στον Υπολογιστή μας: Η χρήση των Μαθηματικών Λογισμικών Πακέτων» (Τμήμα Πληροφορικής).

Στο δεύτερο μέρος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη βιομηχανία των διαδικτυακών ηλεκτρονικών παιχνιδιών μαζί με αντιπροσώπους της WARGAMING.

Θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής και θα διεξαχθεί κλήρωση με δώρα.

Εγγραφές:  https://goo.gl/kFD8X2

Για περισσότερες πληροφορίες: 22841528 / [email protected]

IV ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ  ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ,  Σάββατο 11  Μαρτίου 2017

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Παρασκευή
28
Απριλίου
2017
Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία / Διεθνής Ημέρα Μνήμης Εργατών

Γιορτάζουν : Μάγνος, Μάγνα, Μαγνής, Βάια, Βάιος, Βάγια, Βαία, Δάφνη, Δάφνης

1926
Ίδρυση του Π.Α.Ο.Κ..
1932
Ανακοινώνεται η χρήση εμβολίου κατά του κίτρινου πυρετού σε ανθρώπους.
1992
Κάνει πρεμιέρα η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 Καλημέρα Ελλάδα.
1993
Το αεροπλάνο που μετέφερε την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ζάμπια στο Ντακάρ της Σενεγάλης, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κύπελλου του 1994, εκρύγνηται στον αερά, κοντά στο Λιμπερβίλ της Γκαμπόν. Καί οι 30 επιβάτες της πτήσης βρήκαν τραγικό θάνατο.

Ακολουθήστε μας