Φωτογραφία της ημέρας

dogpardaliΣκύλοκαμηλοπάρδαλη. Για τέταρτη συνεχή χρονιά και με μεγάλη επιτυχία, άνθρωποι και σκύλοι συμμετείχαν στο μασκέ πάρτυ για τα Greyhound. Την εκδήλωση διοργάνωσε το Καταφύγιο ζώων του Αγίου Φραγκίσκου στην Βουδαπέστη. EPA/Zoltan Balogh

Ήξερες ότι...

Την δεκαετία του '20, ο Ροντόλφο Βαλεντίνο αναγκάστηκε να πάρει δραστικά μέτρα ασφαλείας για να προστατευτεί από τις θαυμάστριές του. Έχτισε γύρω από την έπαυλή του τοίχο ύψους 3 μέτρων, τοποθέτησε τεράστιους προβολείς, ενώ τρία δανέζικα, δύο μολοσσοί κι ένα κυνηγόσκυλο, περιφρουρούσαν την αυλή του.

 

IV ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

image001

 

Τελειόφοιτοι Μαθητές Λυκείου Εξερευνούν τις Προοπτικές Καριέρας
στον Τομέα των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών

 

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Καθηγητών Πληροφορικής, διοργανώνει εκπαιδευτική ημερίδα με τίτλο «ΙV Χειραψία με την Τεχνολογία».  Μετά από την επιτυχημένη διοργάνωση της εν λόγω ημερίδας τα τελευταία τρία χρόνια (2013-2016), όπου συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από 800 μαθητές, 60 καθηγητές και περισσότεροι από 40 Ακαδημαϊκοί του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την πραγματοποίηση της ημερίδας για 4η συνεχή χρονιά το Σάββατο 11 Μαρτίου μεταξύ  9.00 π.μ. και 2.30 μ.μ. στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

Στόχος της ημερίδας είναι να ενθαρρύνουμε τους νέους ηλικίας 16-18 να εφαρμόσουν  τις τεχνολογικές τους δεξιότητες και να εξερευνήσουν τις μελλοντικές επαγγελματικές τους επιλογές, έτσι ώστε να μπορούν να  ανταποκριθούν στο σύγχρονο, σύνθετο και απαιτητικό περιβάλλον. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις δυνατότητες που τους παρέχουν οι τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, να γνωρίσουν τα ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών που προσφέρονται στον τομέα αυτό και τις δυνατότητες επιλογής και συνδυασμού προγραμμάτων, ώστε να προετοιμαστούν για μια επαγγελματική καριέρα καινοτομίας και προοπτικής.

Στο πρώτο μέρος της Ημερίδας θα πραγματοποιηθούν ειδικά εργαστήρια με θέματα όπως «Ανακαλύπτω το φανταστικό κόσμο των Κινούμενων Σχεδίων» (Τμήμα Σχεδιασμού και Πολυμέσων), «Δημιουργώ τη δική μου επιχείρηση: Ηλεκτρονικά Παιχνίδια» (Τμήμα Διοίκησης και Διοικητικής Πληροφοριακών Συστημάτων), «Τεχνητή Νοημοσύνη: Η εποχή των μηχανών» και «Ανακαλύπτω τον υπέροχο κόσμο των Παιχνιδιών, των Γραφικών και του Προγραμματισμού» (Τμήμα Πληροφορικής), «Ανακαλύπτω τον κόσμο της Ρομποτικής» (Τμήμα Μηχανικής), «Τα Μαθηματικά στον Υπολογιστή μας: Η χρήση των Μαθηματικών Λογισμικών Πακέτων» (Τμήμα Πληροφορικής).

Στο δεύτερο μέρος, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη βιομηχανία των διαδικτυακών ηλεκτρονικών παιχνιδιών μαζί με αντιπροσώπους της WARGAMING.

Θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής και θα διεξαχθεί κλήρωση με δώρα.

Εγγραφές:  https://goo.gl/kFD8X2

Για περισσότερες πληροφορίες: 22841528 / admissions@unic.ac.cy

IV ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ  ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ,  Σάββατο 11  Μαρτίου 2017

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Τρίτη
21
Φεβρουαρίου
2017

Γιορτάζουν : Άξια, Άξιος, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ορθοδοξία, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Δόξα, Ορθούλα

1848
Ο Καρλ Μαρξ και ο Φρίντριχ Ένγκελς εκδίδουν το «Κοινωνικό Μανιφέστο»
1952
Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου καταργεί τις αστυνομικές ταυτότητες για τους πολίτες της.
1960
Η επαναστατική κυβέρνηση της Κούβας αποφασίζει την εθνικοποίηση όλων των επιχειρήσεων.
1972
Πραγματοποιείται η ιστορική επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Ρίτσαρντ Νίξον στην Κίνα.

Ακολουθήστε μας