Φωτογραφία της ημέρας

garifaleΕπανάσταση. Σε εποχές ευτελούς πολιτικής και πολιτικών η επέτειος της επανάστασης των γαριφάλων, όπως είναι γνωστή η αποκατάσταση της δημοκρατίας το 1974 στην Πορτογαλία, αντιμετωπίζεται πια όχι με μαχητικό πνεύμα αλλά με ρομαντική διάθεση. (AP Photo/Armando Franca)

Ήξερες ότι...

Οι διαστημικές στολές των αστροναυτών ζυγίζουν 103 κιλά στη Γη αλλά στο διάστημα είναι πανάλαφρες λόγω της έλλειψης βαρύτητας.

 

Διπλά κερδισμένοι από την προσφορά πετρελαίου θέρμανσης της STAROIL

10 year logo yellow

 

Η STAROIL ανακοινώνει τους τυχερούς που κέρδισαν, μετά από κλήρωση, τους πέντε δρόμους αντοχής.

 

 

 

 

Οι πέντε τυχεροί βγήκαν διπλά κερδισμένοι από τη χειμερινή προσφορά της STAROIL για το πετρέλαιο θέρμανσης και πέραν του κουπονιού για δωρεάν καύσιμα κίνησης αξίας πέντε ευρώ έχουν κερδίσει από ένα δρόμο αντοχής. 

Οι πέντε νικητές του διαγωνισμού είναι οι: Παναγιώτης Χατζηπαναγιώτου (αριθμός κουπονιού 1961), Τρύφωνας (αριθμός κουπονιού 1662), Χρυσόστομος Καμπούρης (αριθμός κουπονιού 3596), Στέλιος Στυλιανού (αριθμός κουπονιού 393) και Πανίκος Σωτηρίου (αριθμός κουπονιού 2993).

Στα πλαίσια της προσφορά της STAROIL για το πετρέλαιο θέρμανσης, οι καταναλωτές, λάμβαναν δωροκουπόνι αξίας 5 ευρώ για καύσιμα κίνησης από τα πρατήρια της STAROIL για κάθε 200 Ευρώ που ξόδευαν σε πετρέλαιο θέρμανσης από την εταιρεία. Παράλληλα έμπαιναν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα εκ των πέντε δρόμων αντοχής.

O Διευθύνων σύμβουλος της STAROIL κ. Γιώργος Πέτρου δήλωσε: «Η προσφορά μας αυτή ήταν ένα απλό δείγμα της εκτίμησης μας προς τους καταναλωτές που επιλέγουν τη STAROIL για το πετρέλαιο θέρμανσης τους. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση τους στη προσφορά μας αυτή, κυρίως γιατί τους δώσαμε την ευκαιρία να λάβουν ποιοτικά καύσιμα, με άψογη εξυπηρέτηση, εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα».

Διπλά κερδισμένοι από την προσφορά πετρελαίου θέρμανσης της STAROIL

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Τετάρτη
26
Απριλίου
2017
Παγκόσμια Ημέρα Διανοητικής Ιδιοκτησίας

Γιορτάζουν :Γλαφύρα, Γλαφυρή, Γλαφυρούλα, Γλαφυρός

1607
Οι πρώτοι Βρετανοί άποικοι αποβιβάζονται στην βόρειο Αμερική, στις ακτές της σημερινής Βιρτζίνια..
1902
Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Νιούτον Χιθ μετονομάζεται σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
1933
Ιδρύεται η Γκεστάπο, η μυστική αστυνομία του ναζιστικού καθεστώτος.
1986
Στον πυρηνικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Τσερνόμπιλ, στη Σοβιετική Ένωση, σημειώνεται έκρηξη, με αποτέλεσμα το χειρότερο πυρηνικό ατύχημα στην Ιστορία.
1994
Διεξάγονται οι πρώτες πολυφυλετικές εκλογές στη Νότιο Αφρική.

Ακολουθήστε μας