Φωτογραφία της ημέρας

4 19 thumb large 

Εμφανές. Με μια ματιά μπορείς να καταλάβεις ότι το Zunyi της επαρχίας Guizhou είναι η πατρίδα του τσαγιού για την Κίνα. Η αχανής χώρα έχει παραγωγή 2,43 εκατομμύρια τόνους τσαγιού και 80 εκατομμύρια εργαζόμενους στον τομέα αυτόν. EPA/ROMAN PILIPEY

Ήξερες ότι...

Το 70% των Γάλλων μιλούν στο ζωάκι που έχουν στο σπίτι τους, από το τηλέφωνο.

 

Διπλά κερδισμένοι από την προσφορά πετρελαίου θέρμανσης της STAROIL

10 year logo yellow

 

Η STAROIL ανακοινώνει τους τυχερούς που κέρδισαν, μετά από κλήρωση, τους πέντε δρόμους αντοχής.

 

 

 

 

Οι πέντε τυχεροί βγήκαν διπλά κερδισμένοι από τη χειμερινή προσφορά της STAROIL για το πετρέλαιο θέρμανσης και πέραν του κουπονιού για δωρεάν καύσιμα κίνησης αξίας πέντε ευρώ έχουν κερδίσει από ένα δρόμο αντοχής. 

Οι πέντε νικητές του διαγωνισμού είναι οι: Παναγιώτης Χατζηπαναγιώτου (αριθμός κουπονιού 1961), Τρύφωνας (αριθμός κουπονιού 1662), Χρυσόστομος Καμπούρης (αριθμός κουπονιού 3596), Στέλιος Στυλιανού (αριθμός κουπονιού 393) και Πανίκος Σωτηρίου (αριθμός κουπονιού 2993).

Στα πλαίσια της προσφορά της STAROIL για το πετρέλαιο θέρμανσης, οι καταναλωτές, λάμβαναν δωροκουπόνι αξίας 5 ευρώ για καύσιμα κίνησης από τα πρατήρια της STAROIL για κάθε 200 Ευρώ που ξόδευαν σε πετρέλαιο θέρμανσης από την εταιρεία. Παράλληλα έμπαιναν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα εκ των πέντε δρόμων αντοχής.

O Διευθύνων σύμβουλος της STAROIL κ. Γιώργος Πέτρου δήλωσε: «Η προσφορά μας αυτή ήταν ένα απλό δείγμα της εκτίμησης μας προς τους καταναλωτές που επιλέγουν τη STAROIL για το πετρέλαιο θέρμανσης τους. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση τους στη προσφορά μας αυτή, κυρίως γιατί τους δώσαμε την ευκαιρία να λάβουν ποιοτικά καύσιμα, με άψογη εξυπηρέτηση, εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα».

Διπλά κερδισμένοι από την προσφορά πετρελαίου θέρμανσης της STAROIL

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Σάββατο
27
Μαΐου
2017

Γιορτάζουν : Αλύπιος, Αλυπία

1703
Ο Μέγας Πέτρος ιδρύει την Αγία Πετρούπολη και την ανακηρύσσει πρωτεύουσα της Ρωσίας.
1895
O Όσκαρ Ουάϊλντ φυλακίζεται για σοδομισμό
1995
Ο Αμερικανός ηθοποιός Κρίστοφερ Ρηβ μένει παράλυτος από το λαιμό και κάτω, μετά από πτώση από το άλογό του, σε αγώνα ιππασίας.
2006
Γίνεται σεισμός 6,2 ρίχτερ στην Ιάβα, με 6.600 νεκρούς

Ακολουθήστε μας