Φωτογραφία της ημέρας

megalipeftiΜεγάλη Πέμπτη. Την ημέρα αυτή παραδοσιακά βάφουν οι νοικοκυρές τα αβγά τους για το Πάσχα. Φυσικά δεν ισχύει το ίδιο και για τις εταιρίες παραγωγής χρωματιστών αβγών όπως αυτή στo Drassmarkt της Αυστρίας που ετοιμάζεται πυρετωδώς για να καλύψει την ζήτηση της γιορτής. REUTERS/Leonhard Foeger

Ήξερες ότι...

Τον 15ο αιώνα, στη Βαυαρία, τα μέλη της ευαγγελικής σέκτας "Αδερφότητα της Μοραβίας", εξαιτίας της αποστροφής τους απέναντι στη βία και την αιματοχυσία, όταν έπρεπε να εκτελέσουν κάποιον τον γαργαλούσαν μέχρι θανάτου!

 

Διπλά κερδισμένοι από την προσφορά πετρελαίου θέρμανσης της STAROIL

10 year logo yellow

 

Η STAROIL ανακοινώνει τους τυχερούς που κέρδισαν, μετά από κλήρωση, τους πέντε δρόμους αντοχής.

 

 

 

 

Οι πέντε τυχεροί βγήκαν διπλά κερδισμένοι από τη χειμερινή προσφορά της STAROIL για το πετρέλαιο θέρμανσης και πέραν του κουπονιού για δωρεάν καύσιμα κίνησης αξίας πέντε ευρώ έχουν κερδίσει από ένα δρόμο αντοχής. 

Οι πέντε νικητές του διαγωνισμού είναι οι: Παναγιώτης Χατζηπαναγιώτου (αριθμός κουπονιού 1961), Τρύφωνας (αριθμός κουπονιού 1662), Χρυσόστομος Καμπούρης (αριθμός κουπονιού 3596), Στέλιος Στυλιανού (αριθμός κουπονιού 393) και Πανίκος Σωτηρίου (αριθμός κουπονιού 2993).

Στα πλαίσια της προσφορά της STAROIL για το πετρέλαιο θέρμανσης, οι καταναλωτές, λάμβαναν δωροκουπόνι αξίας 5 ευρώ για καύσιμα κίνησης από τα πρατήρια της STAROIL για κάθε 200 Ευρώ που ξόδευαν σε πετρέλαιο θέρμανσης από την εταιρεία. Παράλληλα έμπαιναν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα εκ των πέντε δρόμων αντοχής.

O Διευθύνων σύμβουλος της STAROIL κ. Γιώργος Πέτρου δήλωσε: «Η προσφορά μας αυτή ήταν ένα απλό δείγμα της εκτίμησης μας προς τους καταναλωτές που επιλέγουν τη STAROIL για το πετρέλαιο θέρμανσης τους. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση τους στη προσφορά μας αυτή, κυρίως γιατί τους δώσαμε την ευκαιρία να λάβουν ποιοτικά καύσιμα, με άψογη εξυπηρέτηση, εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα».

Διπλά κερδισμένοι από την προσφορά πετρελαίου θέρμανσης της STAROIL

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Παρασκευή
24
Μαρτίου
2017
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φυματίωσης

Γιορτάζουν : Κανένας

1882
Ο Ρόμπερτ Κοχ ανακοινώνει την ανακάλυψη του βακίλλου που είναι υπεύθυνος για την φυματίωση
1933
Το Ράιχσταγκ αποφασίζει με βάση τον Εξουσιοδοτικό νόμο (Ermächtigungsgesetz) την παραχώρηση όλης της νομοθετικής εξουσίας στη χιτλερική κυβέρνηση. Αρχή της Ναζιστικής δικτατορίας.
1973
Κυκλοφορεί το άλμπουμ The Dark Side of the Moon των Pink Floyd.
2004
Ο Μπάλντουιν Σπένσερ γίνεται Πρωθυπουργός της Αντίγκουα και Μπαρμπούντα.

Ακολουθήστε μας