Φωτογραφία της ημέρας

dogpardaliΣκύλοκαμηλοπάρδαλη. Για τέταρτη συνεχή χρονιά και με μεγάλη επιτυχία, άνθρωποι και σκύλοι συμμετείχαν στο μασκέ πάρτυ για τα Greyhound. Την εκδήλωση διοργάνωσε το Καταφύγιο ζώων του Αγίου Φραγκίσκου στην Βουδαπέστη. EPA/Zoltan Balogh

Ήξερες ότι...

Την δεκαετία του '20, ο Ροντόλφο Βαλεντίνο αναγκάστηκε να πάρει δραστικά μέτρα ασφαλείας για να προστατευτεί από τις θαυμάστριές του. Έχτισε γύρω από την έπαυλή του τοίχο ύψους 3 μέτρων, τοποθέτησε τεράστιους προβολείς, ενώ τρία δανέζικα, δύο μολοσσοί κι ένα κυνηγόσκυλο, περιφρουρούσαν την αυλή του.

 

Διπλά κερδισμένοι από την προσφορά πετρελαίου θέρμανσης της STAROIL

10 year logo yellow

 

Η STAROIL ανακοινώνει τους τυχερούς που κέρδισαν, μετά από κλήρωση, τους πέντε δρόμους αντοχής.

 

 

 

 

Οι πέντε τυχεροί βγήκαν διπλά κερδισμένοι από τη χειμερινή προσφορά της STAROIL για το πετρέλαιο θέρμανσης και πέραν του κουπονιού για δωρεάν καύσιμα κίνησης αξίας πέντε ευρώ έχουν κερδίσει από ένα δρόμο αντοχής. 

Οι πέντε νικητές του διαγωνισμού είναι οι: Παναγιώτης Χατζηπαναγιώτου (αριθμός κουπονιού 1961), Τρύφωνας (αριθμός κουπονιού 1662), Χρυσόστομος Καμπούρης (αριθμός κουπονιού 3596), Στέλιος Στυλιανού (αριθμός κουπονιού 393) και Πανίκος Σωτηρίου (αριθμός κουπονιού 2993).

Στα πλαίσια της προσφορά της STAROIL για το πετρέλαιο θέρμανσης, οι καταναλωτές, λάμβαναν δωροκουπόνι αξίας 5 ευρώ για καύσιμα κίνησης από τα πρατήρια της STAROIL για κάθε 200 Ευρώ που ξόδευαν σε πετρέλαιο θέρμανσης από την εταιρεία. Παράλληλα έμπαιναν στην κλήρωση για να κερδίσουν ένα εκ των πέντε δρόμων αντοχής.

O Διευθύνων σύμβουλος της STAROIL κ. Γιώργος Πέτρου δήλωσε: «Η προσφορά μας αυτή ήταν ένα απλό δείγμα της εκτίμησης μας προς τους καταναλωτές που επιλέγουν τη STAROIL για το πετρέλαιο θέρμανσης τους. Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση τους στη προσφορά μας αυτή, κυρίως γιατί τους δώσαμε την ευκαιρία να λάβουν ποιοτικά καύσιμα, με άψογη εξυπηρέτηση, εξοικονομώντας παράλληλα χρήματα».

Διπλά κερδισμένοι από την προσφορά πετρελαίου θέρμανσης της STAROIL

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Τρίτη
21
Φεβρουαρίου
2017

Γιορτάζουν : Άξια, Άξιος, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ορθοδοξία, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Δόξα, Ορθούλα

1848
Ο Καρλ Μαρξ και ο Φρίντριχ Ένγκελς εκδίδουν το «Κοινωνικό Μανιφέστο»
1952
Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου καταργεί τις αστυνομικές ταυτότητες για τους πολίτες της.
1960
Η επαναστατική κυβέρνηση της Κούβας αποφασίζει την εθνικοποίηση όλων των επιχειρήσεων.
1972
Πραγματοποιείται η ιστορική επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Ρίτσαρντ Νίξον στην Κίνα.

Ακολουθήστε μας