Φωτογραφία της ημέρας

megalipeftiΜεγάλη Πέμπτη. Την ημέρα αυτή παραδοσιακά βάφουν οι νοικοκυρές τα αβγά τους για το Πάσχα. Φυσικά δεν ισχύει το ίδιο και για τις εταιρίες παραγωγής χρωματιστών αβγών όπως αυτή στo Drassmarkt της Αυστρίας που ετοιμάζεται πυρετωδώς για να καλύψει την ζήτηση της γιορτής. REUTERS/Leonhard Foeger

Ήξερες ότι...

Τον 15ο αιώνα, στη Βαυαρία, τα μέλη της ευαγγελικής σέκτας "Αδερφότητα της Μοραβίας", εξαιτίας της αποστροφής τους απέναντι στη βία και την αιματοχυσία, όταν έπρεπε να εκτελέσουν κάποιον τον γαργαλούσαν μέχρι θανάτου!

 

Το βραβείο iF Design Award στο Hyundai i30 Νέας Γενιάς

New Generation i30 wins iF Design Award

Η πρώτη και σημαντική αναγνώριση για το νέο Hyundaii30 έρχεται από τον θεσμό iFDesign Awards. Η κριτική επιτροπή ανέδειξε το νέο i30 πρώτο στην κατηγορία “Προϊόντα - Αυτοκίνητα/Οχήματα”.

 

Το βραβείο iF Design απονέμεται σε αναγνώριση της αυτοπεποίθησης και της διαχρονικής εμφάνισης του νέου μοντέλου, που αποτελεί τον πυρήνα της ταυτότητας της Hyundai στην Ευρώπη. Ακόμα, το νέο i30 αναδεικνύει την καθιέρωση της νέας σχεδιαστικής λογικής της εταιρείας, που εκφράζεται με ακριβείς και ξεκάθαρες γραμμές και αεροδυναμικό αμάξωμα.

Σχολιάζοντας την τιμητική διάκριση, ο Peter Schreyer, Πρόεδρος και Ανώτατος Διευθυντής Σχεδιασμού του ομίλου Hyundai, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε περήφανοι για τη διεθνούς αναγνώρισης βράβευση του νέου i30. Αποτελεί αναγνώριση του πάθους και του ενθουσιασμού των σχεδιαστών μας, που χαρίζουν περηφάνεια και ευχαρίστηση στους ιδιοκτήτες της Hyundai. Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη φορά που μας απονέμεται το iF Design Award”.

Το νέο Hyundai i30 χαρακτηρίζεται από δυναμικές αναλογίες, σπορ εμφάνιση και έντονη προσωπικότητα στο δρόμο. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στη μάσκα του αυτοκινήτου, νέο χαρακτηριστικό της οικογένειας μοντέλων της Hyundai.

Εσωτερικά, το i30 εντυπωσιάζει με τις απλές, καθαρές γραμμές και τη διαρρύθμιση, που αφήνει να λειτουργήσει ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον. Το χρώμιο και τα ποιοτικά υλικά έρχονται να συμπληρώσουν την ήρεμη και κομψή ατμόσφαιρα. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ευρώπη, το Hyundai i30 Νέας Γενιάς κυκλοκοφορεί από τις αρχές του 2017 στους δρόμους της Ευρώπης.

Το βραβείο iF Design Award στο Hyundai i30 Νέας Γενιάς

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Παρασκευή
24
Μαρτίου
2017
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Φυματίωσης

Γιορτάζουν : Κανένας

1882
Ο Ρόμπερτ Κοχ ανακοινώνει την ανακάλυψη του βακίλλου που είναι υπεύθυνος για την φυματίωση
1933
Το Ράιχσταγκ αποφασίζει με βάση τον Εξουσιοδοτικό νόμο (Ermächtigungsgesetz) την παραχώρηση όλης της νομοθετικής εξουσίας στη χιτλερική κυβέρνηση. Αρχή της Ναζιστικής δικτατορίας.
1973
Κυκλοφορεί το άλμπουμ The Dark Side of the Moon των Pink Floyd.
2004
Ο Μπάλντουιν Σπένσερ γίνεται Πρωθυπουργός της Αντίγκουα και Μπαρμπούντα.

Ακολουθήστε μας