Φωτογραφία της ημέρας

garifaleΕπανάσταση. Σε εποχές ευτελούς πολιτικής και πολιτικών η επέτειος της επανάστασης των γαριφάλων, όπως είναι γνωστή η αποκατάσταση της δημοκρατίας το 1974 στην Πορτογαλία, αντιμετωπίζεται πια όχι με μαχητικό πνεύμα αλλά με ρομαντική διάθεση. (AP Photo/Armando Franca)

Ήξερες ότι...

Οι διαστημικές στολές των αστροναυτών ζυγίζουν 103 κιλά στη Γη αλλά στο διάστημα είναι πανάλαφρες λόγω της έλλειψης βαρύτητας.

 

Το βραβείο iF Design Award στο Hyundai i30 Νέας Γενιάς

New Generation i30 wins iF Design Award

Η πρώτη και σημαντική αναγνώριση για το νέο Hyundaii30 έρχεται από τον θεσμό iFDesign Awards. Η κριτική επιτροπή ανέδειξε το νέο i30 πρώτο στην κατηγορία “Προϊόντα - Αυτοκίνητα/Οχήματα”.

 

Το βραβείο iF Design απονέμεται σε αναγνώριση της αυτοπεποίθησης και της διαχρονικής εμφάνισης του νέου μοντέλου, που αποτελεί τον πυρήνα της ταυτότητας της Hyundai στην Ευρώπη. Ακόμα, το νέο i30 αναδεικνύει την καθιέρωση της νέας σχεδιαστικής λογικής της εταιρείας, που εκφράζεται με ακριβείς και ξεκάθαρες γραμμές και αεροδυναμικό αμάξωμα.

Σχολιάζοντας την τιμητική διάκριση, ο Peter Schreyer, Πρόεδρος και Ανώτατος Διευθυντής Σχεδιασμού του ομίλου Hyundai, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε περήφανοι για τη διεθνούς αναγνώρισης βράβευση του νέου i30. Αποτελεί αναγνώριση του πάθους και του ενθουσιασμού των σχεδιαστών μας, που χαρίζουν περηφάνεια και ευχαρίστηση στους ιδιοκτήτες της Hyundai. Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη φορά που μας απονέμεται το iF Design Award”.

Το νέο Hyundai i30 χαρακτηρίζεται από δυναμικές αναλογίες, σπορ εμφάνιση και έντονη προσωπικότητα στο δρόμο. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στη μάσκα του αυτοκινήτου, νέο χαρακτηριστικό της οικογένειας μοντέλων της Hyundai.

Εσωτερικά, το i30 εντυπωσιάζει με τις απλές, καθαρές γραμμές και τη διαρρύθμιση, που αφήνει να λειτουργήσει ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον. Το χρώμιο και τα ποιοτικά υλικά έρχονται να συμπληρώσουν την ήρεμη και κομψή ατμόσφαιρα. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ευρώπη, το Hyundai i30 Νέας Γενιάς κυκλοκοφορεί από τις αρχές του 2017 στους δρόμους της Ευρώπης.

Το βραβείο iF Design Award στο Hyundai i30 Νέας Γενιάς

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Τετάρτη
26
Απριλίου
2017
Παγκόσμια Ημέρα Διανοητικής Ιδιοκτησίας

Γιορτάζουν :Γλαφύρα, Γλαφυρή, Γλαφυρούλα, Γλαφυρός

1607
Οι πρώτοι Βρετανοί άποικοι αποβιβάζονται στην βόρειο Αμερική, στις ακτές της σημερινής Βιρτζίνια..
1902
Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Νιούτον Χιθ μετονομάζεται σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
1933
Ιδρύεται η Γκεστάπο, η μυστική αστυνομία του ναζιστικού καθεστώτος.
1986
Στον πυρηνικό σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας του Τσερνόμπιλ, στη Σοβιετική Ένωση, σημειώνεται έκρηξη, με αποτέλεσμα το χειρότερο πυρηνικό ατύχημα στην Ιστορία.
1994
Διεξάγονται οι πρώτες πολυφυλετικές εκλογές στη Νότιο Αφρική.

Ακολουθήστε μας