Φωτογραφία της ημέρας

dogpardaliΣκύλοκαμηλοπάρδαλη. Για τέταρτη συνεχή χρονιά και με μεγάλη επιτυχία, άνθρωποι και σκύλοι συμμετείχαν στο μασκέ πάρτυ για τα Greyhound. Την εκδήλωση διοργάνωσε το Καταφύγιο ζώων του Αγίου Φραγκίσκου στην Βουδαπέστη. EPA/Zoltan Balogh

Ήξερες ότι...

Την δεκαετία του '20, ο Ροντόλφο Βαλεντίνο αναγκάστηκε να πάρει δραστικά μέτρα ασφαλείας για να προστατευτεί από τις θαυμάστριές του. Έχτισε γύρω από την έπαυλή του τοίχο ύψους 3 μέτρων, τοποθέτησε τεράστιους προβολείς, ενώ τρία δανέζικα, δύο μολοσσοί κι ένα κυνηγόσκυλο, περιφρουρούσαν την αυλή του.

 

Το βραβείο iF Design Award στο Hyundai i30 Νέας Γενιάς

New Generation i30 wins iF Design Award

Η πρώτη και σημαντική αναγνώριση για το νέο Hyundaii30 έρχεται από τον θεσμό iFDesign Awards. Η κριτική επιτροπή ανέδειξε το νέο i30 πρώτο στην κατηγορία “Προϊόντα - Αυτοκίνητα/Οχήματα”.

 

Το βραβείο iF Design απονέμεται σε αναγνώριση της αυτοπεποίθησης και της διαχρονικής εμφάνισης του νέου μοντέλου, που αποτελεί τον πυρήνα της ταυτότητας της Hyundai στην Ευρώπη. Ακόμα, το νέο i30 αναδεικνύει την καθιέρωση της νέας σχεδιαστικής λογικής της εταιρείας, που εκφράζεται με ακριβείς και ξεκάθαρες γραμμές και αεροδυναμικό αμάξωμα.

Σχολιάζοντας την τιμητική διάκριση, ο Peter Schreyer, Πρόεδρος και Ανώτατος Διευθυντής Σχεδιασμού του ομίλου Hyundai, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε περήφανοι για τη διεθνούς αναγνώρισης βράβευση του νέου i30. Αποτελεί αναγνώριση του πάθους και του ενθουσιασμού των σχεδιαστών μας, που χαρίζουν περηφάνεια και ευχαρίστηση στους ιδιοκτήτες της Hyundai. Αυτή είναι η τέταρτη συνεχόμενη φορά που μας απονέμεται το iF Design Award”.

Το νέο Hyundai i30 χαρακτηρίζεται από δυναμικές αναλογίες, σπορ εμφάνιση και έντονη προσωπικότητα στο δρόμο. Ιδιαίτερη σημασία δόθηκε στη μάσκα του αυτοκινήτου, νέο χαρακτηριστικό της οικογένειας μοντέλων της Hyundai.

Εσωτερικά, το i30 εντυπωσιάζει με τις απλές, καθαρές γραμμές και τη διαρρύθμιση, που αφήνει να λειτουργήσει ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον. Το χρώμιο και τα ποιοτικά υλικά έρχονται να συμπληρώσουν την ήρεμη και κομψή ατμόσφαιρα. Σχεδιασμένο και κατασκευασμένο στην Ευρώπη, το Hyundai i30 Νέας Γενιάς κυκλοκοφορεί από τις αρχές του 2017 στους δρόμους της Ευρώπης.

Το βραβείο iF Design Award στο Hyundai i30 Νέας Γενιάς

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Τρίτη
21
Φεβρουαρίου
2017

Γιορτάζουν : Άξια, Άξιος, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ορθοδοξία, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Δόξα, Ορθούλα

1848
Ο Καρλ Μαρξ και ο Φρίντριχ Ένγκελς εκδίδουν το «Κοινωνικό Μανιφέστο»
1952
Η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου καταργεί τις αστυνομικές ταυτότητες για τους πολίτες της.
1960
Η επαναστατική κυβέρνηση της Κούβας αποφασίζει την εθνικοποίηση όλων των επιχειρήσεων.
1972
Πραγματοποιείται η ιστορική επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Ρίτσαρντ Νίξον στην Κίνα.

Ακολουθήστε μας