Φωτογραφία της ημέρας

megalipeftiΜεγάλη Πέμπτη. Την ημέρα αυτή παραδοσιακά βάφουν οι νοικοκυρές τα αβγά τους για το Πάσχα. Φυσικά δεν ισχύει το ίδιο και για τις εταιρίες παραγωγής χρωματιστών αβγών όπως αυτή στo Drassmarkt της Αυστρίας που ετοιμάζεται πυρετωδώς για να καλύψει την ζήτηση της γιορτής. REUTERS/Leonhard Foeger

Ήξερες ότι...

Τον 15ο αιώνα, στη Βαυαρία, τα μέλη της ευαγγελικής σέκτας "Αδερφότητα της Μοραβίας", εξαιτίας της αποστροφής τους απέναντι στη βία και την αιματοχυσία, όταν έπρεπε να εκτελέσουν κάποιον τον γαργαλούσαν μέχρι θανάτου!

 

Το Cyprus Institute of Marketing επιλέγηκε σαν το μέλος του Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)

aacsb international

Το CIM είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μετά από μακρά περίοδο ενδελεχούς ελέγχου, επιλέγηκε από το Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) σαν πλήρες μέλος του κορυφαίου Συνδέσμου Business Schools ανά το παγκόσμιο. 

 

To AACSB International είναι ένας οργανισμός μελών των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, επιχειρήσεων, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, και κυβερνητικούς οργανισμούς που διατίθενται για την προώθηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις επιχειρήσεις.

Ο Σύλλογος AACSB είναι μια παγκόσμια, μη κερδοσκοπική οργάνωση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, επιχειρήσεων και άλλων φορέων που διατίθενται για την προώθηση της εκπαίδευσης διοίκησης επιχειρήσεων. Ιδρύθηκε το 1916, AACSB International παρέχει στα μέλη του με μια ποικιλία των προϊόντων και υπηρεσιών για να τους βοηθήσει με τη συνεχή βελτίωση των επιχειρησιακών προγραμμάτων και των σχολείων τους.

Εκτός από την παροχή των μελών του με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, το AACSB International προσπαθεί να προσδιορίσει τις προκλήσεις και τις τάσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εκπαίδευσης των επιχειρήσεων μέσω της έρευνας και διάφορες πρωτοβουλίες. Η ένωση εκπαιδεύει τους φοιτητές, τους εργοδότες, και συμβούλους για τη διαπίστευση και πώς να επιλέξετε ένα ποιοτικό πρόγραμμα πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων που θα ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Το CIM υπόσχεται στον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου την συνέχιση της σοβαρής μόρφωσης και εκπαίδευσης καθώς και την παραγωγική αντιπροσώπευση της Κύπρου στις συναντήσεις του AACSB.  

Το Cyprus Institute of Marketing επιλέγηκε σαν το μέλος του Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Κυριακή
26
Μαρτίου
2017

Γιορτάζουν : Πούλιος, Συλάς, Σύλος, Σύλα, Σύλια, Σύλη

1871
Το Παρίσι εκλέγει νέο δημοτικό συμβούλιο. Έναρξη της Παρισινής Κομμούνας.
1913
Βουλγαρικές δυνάμεις καταλαμβάνουν την Αδριανούπολη.
1926
Ίδρυση του ποδοσφαιρικού συλλόγου Ρεάλ Οβιέδο στο Οβιέδο της Αστούριας στην Ισπανία.
1999
Ο Ζακ Εντουάρ Αλεξίς γίνεται Πρωθυπουργός της Αϊτής.
2007
Ζητάει συγνώμη ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε για τη χρήση γυναικών ως σεξουαλικών αντικειμένων σε οίκους ανοχής στα μέτωπα, τον καιρό του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Ακολουθήστε μας