Φωτογραφία της ημέρας

tayiiippp 

Τα ταμπούρλα. Παραδοσιακοί μουσικοί χτυπούν τα τύμπανα καλώντας τους πιστούς για το Ιφτάρ. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το κάλεσμα ήταν στο Προεδρικό Μέγαρο της Τουρκίας και ο Τayyip Erdogan κατέφτασε για το γεύμα.Yasin Bulbul/Presidential Palace/Handout via REUTERS

Ήξερες ότι...

Το ύψος του μεγαλύτερου γνωστού ηφαιστείου, του ηλιακού μας συστήματος είναι 27 χλμ. και βρίσκεται στον Άρη.

 

Το Cyprus Institute of Marketing επιλέγηκε σαν το μέλος του Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)

aacsb international

Το CIM είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μετά από μακρά περίοδο ενδελεχούς ελέγχου, επιλέγηκε από το Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) σαν πλήρες μέλος του κορυφαίου Συνδέσμου Business Schools ανά το παγκόσμιο. 

 

To AACSB International είναι ένας οργανισμός μελών των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, επιχειρήσεων, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, και κυβερνητικούς οργανισμούς που διατίθενται για την προώθηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις επιχειρήσεις.

Ο Σύλλογος AACSB είναι μια παγκόσμια, μη κερδοσκοπική οργάνωση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, επιχειρήσεων και άλλων φορέων που διατίθενται για την προώθηση της εκπαίδευσης διοίκησης επιχειρήσεων. Ιδρύθηκε το 1916, AACSB International παρέχει στα μέλη του με μια ποικιλία των προϊόντων και υπηρεσιών για να τους βοηθήσει με τη συνεχή βελτίωση των επιχειρησιακών προγραμμάτων και των σχολείων τους.

Εκτός από την παροχή των μελών του με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, το AACSB International προσπαθεί να προσδιορίσει τις προκλήσεις και τις τάσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εκπαίδευσης των επιχειρήσεων μέσω της έρευνας και διάφορες πρωτοβουλίες. Η ένωση εκπαιδεύει τους φοιτητές, τους εργοδότες, και συμβούλους για τη διαπίστευση και πώς να επιλέξετε ένα ποιοτικό πρόγραμμα πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων που θα ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Το CIM υπόσχεται στον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου την συνέχιση της σοβαρής μόρφωσης και εκπαίδευσης καθώς και την παραγωγική αντιπροσώπευση της Κύπρου στις συναντήσεις του AACSB.  

Το Cyprus Institute of Marketing επιλέγηκε σαν το μέλος του Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Σάββατο
24
Ιουνίου
2017

Γιορτάζουν : Κανένας

1497
Ο εξερευνητής Τζιοβάννι Καμπότο αποβιβάζεται στις ακτές της Νέας Γης.
1717
Ίδρυση της Premier Μεγάλης Στοάς της Αγγλίας.
1798
Δολοφονούνται διά στραγγαλισμού, ύστερα από 40 ημέρες βασανιστηρίων, στις φυλακές Βελιγραδίου, ο πρωτεργάτης της ελληνικής εθνεγερσίας Ρήγας Βελεστινλής-Φεραίος και 7 συνεργάτες του.
1821
Ιδρύεται με απόφαση των Προκρίτων της Ύδρας η πρώτη Αστυνομία στην Ελλάδα.
1894
Η ΔΟΕ αποφασίζει τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων κάθε 4 χρόνια.
1947
Ο επιχειρηματίας Κένεθ Άρνολντ βλέπει ΑΤΙΑ στις ΗΠΑ οδηγώντας το αεροπλανάκι του, στην πρώτη τέτοια μαρτυρία που γνώρισε ευρεία δημοσιότητα: από την παρομοίωσή τους με «πιατάκια του καφέ» (flying saucers) που έκανε, δημιουργήθηκε η γνωστή φράση «ιπτάμενος δίσκος» για τα ΑΤΙΑ γενικώς.

Ακολουθήστε μας