Φωτογραφία της ημέρας

bloodpaintΜήνυμα με αίμα. Η ζωγράφος Illima Gore ποζάρει μπροστά από τον πίνακά της, διαμαρτυρία για τον Trump, «Rise Up Thy Young Blood» που είναι ζωγραφισμένος με 6 λίτρα ανθρώπινο αίμα. Ο πίνακας παρουσιάστηκε στο Λος Αντζελες και είναι βασισμένος στο γνωστό έργο του Henry Mosler που απεικονίζει την Betzy Ross να ράβει την πρώτη αμερικανική σημαία, με την νέα και αιμα

Ήξερες ότι...

Κάθε φορά που σαλιώνεις ένα γραμματόσημο καταναλώνεις 1/10 της θερμίδας.

 

Το Cyprus Institute of Marketing επιλέγηκε σαν το μέλος του Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)

aacsb international

Το CIM είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μετά από μακρά περίοδο ενδελεχούς ελέγχου, επιλέγηκε από το Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) σαν πλήρες μέλος του κορυφαίου Συνδέσμου Business Schools ανά το παγκόσμιο. 

 

To AACSB International είναι ένας οργανισμός μελών των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, επιχειρήσεων, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, και κυβερνητικούς οργανισμούς που διατίθενται για την προώθηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις επιχειρήσεις.

Ο Σύλλογος AACSB είναι μια παγκόσμια, μη κερδοσκοπική οργάνωση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, επιχειρήσεων και άλλων φορέων που διατίθενται για την προώθηση της εκπαίδευσης διοίκησης επιχειρήσεων. Ιδρύθηκε το 1916, AACSB International παρέχει στα μέλη του με μια ποικιλία των προϊόντων και υπηρεσιών για να τους βοηθήσει με τη συνεχή βελτίωση των επιχειρησιακών προγραμμάτων και των σχολείων τους.

Εκτός από την παροχή των μελών του με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, το AACSB International προσπαθεί να προσδιορίσει τις προκλήσεις και τις τάσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εκπαίδευσης των επιχειρήσεων μέσω της έρευνας και διάφορες πρωτοβουλίες. Η ένωση εκπαιδεύει τους φοιτητές, τους εργοδότες, και συμβούλους για τη διαπίστευση και πώς να επιλέξετε ένα ποιοτικό πρόγραμμα πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων που θα ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Το CIM υπόσχεται στον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου την συνέχιση της σοβαρής μόρφωσης και εκπαίδευσης καθώς και την παραγωγική αντιπροσώπευση της Κύπρου στις συναντήσεις του AACSB.  

Το Cyprus Institute of Marketing επιλέγηκε σαν το μέλος του Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Τρίτη
17
Ιανουαρίου
2017

Γιορτάζουν : Αντώνιος, Αντώνης, Τόνης, Τόνυ, Νάκος, Αντώνας, Αντωνάκος, Αντωνάκης, Αντωνούλα, Αντωνία, Τόνια, Θεοδόσιος, Θεοδόσης, Δόσιος, Δόσης, Θεόδουλος, Θεόδουλη

1822
Επαναστατικά σώματα Κρητών καταλαμβάνουν την Μονή Αρκαδίου.
1827
Νικηφόρος μάχη των Ελλήνων κατά των Τούρκων στο Δίστομο της Λιβαδειάς.
1838
Στα Ιωάννινα απαγχονίζεται από τους Τούρκους ο νεομάρτυρας Γεώργιος από τα Γρεβενά.
1919
Ο Ελληνικός Στρατός διεξάγει σκληρές μάχες στη Χερσώνα της Μεσημβρινής Ρωσίας.
1923
Υπογράφεται η ελληνοτουρκική σύμβαση για την ανταλλαγή των πληθυσμών.

Ακολουθήστε μας