Φωτογραφία της ημέρας

diavatirrΤι είναι τούτο; Φλούο και ασφαλές, έτσι φαίνεται κάτω από υπεριώδεις ακτίνες το νέο ηλεκτρονικό διαβατήριο των Γερμανών που παρουσιάστηκε στο Βερολίνο. REUTERS/Fabrizio Bensch

Ήξερες ότι...

Το 1928, δημιουργήθηκε ο χαρακτήρας του Μίκυ Μάους από τον Ουόλτ Ντίσνεϊ. Δύο χρόνια αργότερα, η Σάρλοτ Κλαρκ ξεκίνησε να κατασκευάζει τις πρώτες κούκλες του Μίκυ.

 

Το Cyprus Institute of Marketing επιλέγηκε σαν το μέλος του Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)

aacsb international

Το CIM είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μετά από μακρά περίοδο ενδελεχούς ελέγχου, επιλέγηκε από το Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) σαν πλήρες μέλος του κορυφαίου Συνδέσμου Business Schools ανά το παγκόσμιο. 

 

To AACSB International είναι ένας οργανισμός μελών των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, επιχειρήσεων, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, και κυβερνητικούς οργανισμούς που διατίθενται για την προώθηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις επιχειρήσεις.

Ο Σύλλογος AACSB είναι μια παγκόσμια, μη κερδοσκοπική οργάνωση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, επιχειρήσεων και άλλων φορέων που διατίθενται για την προώθηση της εκπαίδευσης διοίκησης επιχειρήσεων. Ιδρύθηκε το 1916, AACSB International παρέχει στα μέλη του με μια ποικιλία των προϊόντων και υπηρεσιών για να τους βοηθήσει με τη συνεχή βελτίωση των επιχειρησιακών προγραμμάτων και των σχολείων τους.

Εκτός από την παροχή των μελών του με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, το AACSB International προσπαθεί να προσδιορίσει τις προκλήσεις και τις τάσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εκπαίδευσης των επιχειρήσεων μέσω της έρευνας και διάφορες πρωτοβουλίες. Η ένωση εκπαιδεύει τους φοιτητές, τους εργοδότες, και συμβούλους για τη διαπίστευση και πώς να επιλέξετε ένα ποιοτικό πρόγραμμα πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων που θα ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Το CIM υπόσχεται στον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου την συνέχιση της σοβαρής μόρφωσης και εκπαίδευσης καθώς και την παραγωγική αντιπροσώπευση της Κύπρου στις συναντήσεις του AACSB.  

Το Cyprus Institute of Marketing επιλέγηκε σαν το μέλος του Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Κυριακή
26
Φεβρουαρίου
2017

Γιορτάζουν : Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Σεβαστιανός, Σεβαστίνος, Φώτιος, Φωτεινή, Φανή, Φώτης, Φωτεινός

1909
Ογκώδες συλλαλητήριο στην Πλατεία Ομονοίας. Οι συγκεντρωθέντες διαμαρτύρονται κατά της κυβέρνησης Γεώργιου Θεοτόκη. Καταλαμβάνουν το χώρο προ της Βουλής και συμπλέκονται με τη φρουρά, χρησιμοποιώντας πέτρες και μαχαίρια.
1936
Έπειτα από μακροχρόνιες έρευνες, ο Φέρντιναντ Πόρσε παρουσιάζει το «λαϊκό αυτοκίνητο», γνωστότερο ως Volkswagen.
1995
Η παλαιότερη επενδυτική τράπεζα της Βρετανίας Barings Bank καταρρέει, όταν ένας υπάλληλός της χάνει στην αγορά παραγώγων κεφάλαια ύψους 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Θα αγορασθεί για 1 λίρα από την ING.

Ακολουθήστε μας