Φωτογραφία της ημέρας

   piriririΥπόγεια με θέα. Αγνωστο αν η καταστροφή που συνέβη στην Fukushima αύξησε τις δουλειές, πάντως ο εικονιζόμενος κύριος Seiichiro Nishimoto, CΕΟ της Shelter Co, εξακολουθεί να πουλά πυρηνικά καταφύγια. Οπως το εικονιζόμενο που βρίσκεται στο υπόγειο του σπιτιού του στην Osaka και είναι διακοσμημένο με καταγάλανες θάλασσες και καταπράσινα λιβάδια. REUTERS/Kim Kyung-Hoon

   Ήξερες ότι...

   Οι καμηλοπαρδάλεις συχνά γεννούν όρθιες. Αυτό σημαίνει ότι το μωρό, με το που θα γεννηθεί, κάνει ελεύθερη πτώση από ύψος περίπου δύο μέτρων.

    

   Το Cyprus Institute of Marketing επιλέγηκε σαν το μέλος του Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)

   aacsb international

   Το CIM είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μετά από μακρά περίοδο ενδελεχούς ελέγχου, επιλέγηκε από το Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) σαν πλήρες μέλος του κορυφαίου Συνδέσμου Business Schools ανά το παγκόσμιο. 

    

   To AACSB International είναι ένας οργανισμός μελών των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, επιχειρήσεων, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, και κυβερνητικούς οργανισμούς που διατίθενται για την προώθηση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στις επιχειρήσεις.

   Ο Σύλλογος AACSB είναι μια παγκόσμια, μη κερδοσκοπική οργάνωση των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, επιχειρήσεων και άλλων φορέων που διατίθενται για την προώθηση της εκπαίδευσης διοίκησης επιχειρήσεων. Ιδρύθηκε το 1916, AACSB International παρέχει στα μέλη του με μια ποικιλία των προϊόντων και υπηρεσιών για να τους βοηθήσει με τη συνεχή βελτίωση των επιχειρησιακών προγραμμάτων και των σχολείων τους.

   Εκτός από την παροχή των μελών του με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, το AACSB International προσπαθεί να προσδιορίσει τις προκλήσεις και τις τάσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος της εκπαίδευσης των επιχειρήσεων μέσω της έρευνας και διάφορες πρωτοβουλίες. Η ένωση εκπαιδεύει τους φοιτητές, τους εργοδότες, και συμβούλους για τη διαπίστευση και πώς να επιλέξετε ένα ποιοτικό πρόγραμμα πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων που θα ταιριάζει στις ανάγκες τους.

   Το CIM υπόσχεται στον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου την συνέχιση της σοβαρής μόρφωσης και εκπαίδευσης καθώς και την παραγωγική αντιπροσώπευση της Κύπρου στις συναντήσεις του AACSB.  

   Το Cyprus Institute of Marketing επιλέγηκε σαν το μέλος του Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB)

   Πρόσφατα:

   Newsletter

   Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

    
     

   Σήμερα

       
   Σάββατο
   29
   Απριλίου
   2017
   Παγκόσμια Ημέρα Χορού

   Γιορτάζουν :Ιάσων, Ιάσονας, Ιάσωνας, Σωσίπατρος, Σωπάτρα, Σώπατρος, Σωπατρία, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα, Κέρκυρα, Κερκύρα, Πάγκαλος

   1707
   Αποφασίζεται η δημιουργία της Μεγάλης Βρετανίας, με την ένωση Αγγλίας και Σκωτίας.
   1945
   Ο Αδόλφος Χίτλερ παντρεύεται την Εύα Μπράουν σε ένα καταφύγιο στο Βερολίνο και ορίζει αντικαταστάτη του τον ναύαρχο Καρλ Ντένιτζ.
   1967
   Αφαιρείται ο παγκόσμιος τίτλος και η άδεια επαγγελματία πυγμάχου από τον Μοχάμεντ Άλι, λόγω της άρνησής του να υπηρετήσει στον αμερικανικό στρατό.
   1970
   Πόλεμος του Βιετνάμ: Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι Νοτιο-Βιετναμικές Δυνάμεις εισβάλλουν στην Καμπότζη για να κυνηγήσουν τους Βιετκόνγκ.

   Ακολουθήστε μας