Φωτογραφία της ημέρας

diavatirrΤι είναι τούτο; Φλούο και ασφαλές, έτσι φαίνεται κάτω από υπεριώδεις ακτίνες το νέο ηλεκτρονικό διαβατήριο των Γερμανών που παρουσιάστηκε στο Βερολίνο. REUTERS/Fabrizio Bensch

Ήξερες ότι...

Το 1928, δημιουργήθηκε ο χαρακτήρας του Μίκυ Μάους από τον Ουόλτ Ντίσνεϊ. Δύο χρόνια αργότερα, η Σάρλοτ Κλαρκ ξεκίνησε να κατασκευάζει τις πρώτες κούκλες του Μίκυ.

 

Δώρα από την LA VACHE QUI RIT στους μεγάλους νικητές του διαγωνισμού, ‘’The Perfect Lunchbox’’

Winners 4

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο διαδραστικός διαγωνισμός της LAVACHEQUIRIT “ThePerfectLunchbox”, στο Facebook μοιράζοντας φανταστικά δώρα στους  νικητές. 

 

 

Νικητές αναδείχθηκαν οι πέντε πρώτοι που συγκέντρωσαν τους περισσότερους βαθμούς στον πίνακα βαθμολογίας, στο διαδικτυακό παιχνίδι που βρισκόταν στην σελίδα στο Facebook της LaVacheQuiRit  από τις 20 Οκτωβρίου μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου 2016. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες έπρεπε να ετοιμάσουν το perfectlunchboxτους, κάνοντας  υγιεινές διατροφικές επιλογές όπως φρούτα, λαχανικά, γαλακτοκομικά και τροφές χαμηλές σε λιπαρά, με σκοπό να συγκεντρώσουν τους περισσότερους βαθμούς και να κερδίσουν πλούσια δώρα. Οι 5 μεγάλοι νικητές έλαβαν δωροκουπόνια αξίας €100 για αγορές από τα καταστήματα PUBLIC, SISTEMALunchBoxes και προϊόντα LavacheQuiRit.

Πέραν των 5 μεγάλων νικητών, οι υπόλοιποι 200 συμμετέχοντες με τους περισσότερους βαθμούς, κέρδισαν συλλεκτικά SISTEMALunchBoxes και προϊόντα LavacheQuiRit.

Για τους διαγωνισμούς και τα νέα της LAVACHEQUIRIT στην Κύπρο,  επισκεφθείτε την σελίδα,  https://www.facebook.com/LVQR.Cyprus/.

Και αυτή την χρονιά, χαμογελάμε και ξεκινάμε! #keeponsmiling

Εισαγωγείς και Διανομείς: LaikoCosmosTradingLtd

Δώρα από την LA VACHE QUI RIT στους μεγάλους νικητές του διαγωνισμού, ‘’The Perfect Lunchbox’’

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Κυριακή
26
Φεβρουαρίου
2017

Γιορτάζουν : Πορφύριος, Πορφυρός, Πορφύρης, Πορφυρή, Σεβαστιανός, Σεβαστίνος, Φώτιος, Φωτεινή, Φανή, Φώτης, Φωτεινός

1909
Ογκώδες συλλαλητήριο στην Πλατεία Ομονοίας. Οι συγκεντρωθέντες διαμαρτύρονται κατά της κυβέρνησης Γεώργιου Θεοτόκη. Καταλαμβάνουν το χώρο προ της Βουλής και συμπλέκονται με τη φρουρά, χρησιμοποιώντας πέτρες και μαχαίρια.
1936
Έπειτα από μακροχρόνιες έρευνες, ο Φέρντιναντ Πόρσε παρουσιάζει το «λαϊκό αυτοκίνητο», γνωστότερο ως Volkswagen.
1995
Η παλαιότερη επενδυτική τράπεζα της Βρετανίας Barings Bank καταρρέει, όταν ένας υπάλληλός της χάνει στην αγορά παραγώγων κεφάλαια ύψους 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Θα αγορασθεί για 1 λίρα από την ING.

Ακολουθήστε μας