Φωτογραφία της ημέρας

megalipeftiΜεγάλη Πέμπτη. Την ημέρα αυτή παραδοσιακά βάφουν οι νοικοκυρές τα αβγά τους για το Πάσχα. Φυσικά δεν ισχύει το ίδιο και για τις εταιρίες παραγωγής χρωματιστών αβγών όπως αυτή στo Drassmarkt της Αυστρίας που ετοιμάζεται πυρετωδώς για να καλύψει την ζήτηση της γιορτής. REUTERS/Leonhard Foeger

Ήξερες ότι...

Τον 15ο αιώνα, στη Βαυαρία, τα μέλη της ευαγγελικής σέκτας "Αδερφότητα της Μοραβίας", εξαιτίας της αποστροφής τους απέναντι στη βία και την αιματοχυσία, όταν έπρεπε να εκτελέσουν κάποιον τον γαργαλούσαν μέχρι θανάτου!

 

Δώρα από την LA VACHE QUI RIT στους μεγάλους νικητές του διαγωνισμού, ‘’The Perfect Lunchbox’’

Winners 4

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο διαδραστικός διαγωνισμός της LAVACHEQUIRIT “ThePerfectLunchbox”, στο Facebook μοιράζοντας φανταστικά δώρα στους  νικητές. 

 

 

Νικητές αναδείχθηκαν οι πέντε πρώτοι που συγκέντρωσαν τους περισσότερους βαθμούς στον πίνακα βαθμολογίας, στο διαδικτυακό παιχνίδι που βρισκόταν στην σελίδα στο Facebook της LaVacheQuiRit  από τις 20 Οκτωβρίου μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου 2016. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες έπρεπε να ετοιμάσουν το perfectlunchboxτους, κάνοντας  υγιεινές διατροφικές επιλογές όπως φρούτα, λαχανικά, γαλακτοκομικά και τροφές χαμηλές σε λιπαρά, με σκοπό να συγκεντρώσουν τους περισσότερους βαθμούς και να κερδίσουν πλούσια δώρα. Οι 5 μεγάλοι νικητές έλαβαν δωροκουπόνια αξίας €100 για αγορές από τα καταστήματα PUBLIC, SISTEMALunchBoxes και προϊόντα LavacheQuiRit.

Πέραν των 5 μεγάλων νικητών, οι υπόλοιποι 200 συμμετέχοντες με τους περισσότερους βαθμούς, κέρδισαν συλλεκτικά SISTEMALunchBoxes και προϊόντα LavacheQuiRit.

Για τους διαγωνισμούς και τα νέα της LAVACHEQUIRIT στην Κύπρο,  επισκεφθείτε την σελίδα,  https://www.facebook.com/LVQR.Cyprus/.

Και αυτή την χρονιά, χαμογελάμε και ξεκινάμε! #keeponsmiling

Εισαγωγείς και Διανομείς: LaikoCosmosTradingLtd

Δώρα από την LA VACHE QUI RIT στους μεγάλους νικητές του διαγωνισμού, ‘’The Perfect Lunchbox’’

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Κυριακή
26
Μαρτίου
2017

Γιορτάζουν : Πούλιος, Συλάς, Σύλος, Σύλα, Σύλια, Σύλη

1871
Το Παρίσι εκλέγει νέο δημοτικό συμβούλιο. Έναρξη της Παρισινής Κομμούνας.
1913
Βουλγαρικές δυνάμεις καταλαμβάνουν την Αδριανούπολη.
1926
Ίδρυση του ποδοσφαιρικού συλλόγου Ρεάλ Οβιέδο στο Οβιέδο της Αστούριας στην Ισπανία.
1999
Ο Ζακ Εντουάρ Αλεξίς γίνεται Πρωθυπουργός της Αϊτής.
2007
Ζητάει συγνώμη ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε για τη χρήση γυναικών ως σεξουαλικών αντικειμένων σε οίκους ανοχής στα μέτωπα, τον καιρό του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Ακολουθήστε μας