Φωτογραφία της ημέρας

tayiiippp 

Τα ταμπούρλα. Παραδοσιακοί μουσικοί χτυπούν τα τύμπανα καλώντας τους πιστούς για το Ιφτάρ. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το κάλεσμα ήταν στο Προεδρικό Μέγαρο της Τουρκίας και ο Τayyip Erdogan κατέφτασε για το γεύμα.Yasin Bulbul/Presidential Palace/Handout via REUTERS

Ήξερες ότι...

Το ύψος του μεγαλύτερου γνωστού ηφαιστείου, του ηλιακού μας συστήματος είναι 27 χλμ. και βρίσκεται στον Άρη.

 

Δώρα από την LA VACHE QUI RIT στους μεγάλους νικητές του διαγωνισμού, ‘’The Perfect Lunchbox’’

Winners 4

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο διαδραστικός διαγωνισμός της LAVACHEQUIRIT “ThePerfectLunchbox”, στο Facebook μοιράζοντας φανταστικά δώρα στους  νικητές. 

 

 

Νικητές αναδείχθηκαν οι πέντε πρώτοι που συγκέντρωσαν τους περισσότερους βαθμούς στον πίνακα βαθμολογίας, στο διαδικτυακό παιχνίδι που βρισκόταν στην σελίδα στο Facebook της LaVacheQuiRit  από τις 20 Οκτωβρίου μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου 2016. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες έπρεπε να ετοιμάσουν το perfectlunchboxτους, κάνοντας  υγιεινές διατροφικές επιλογές όπως φρούτα, λαχανικά, γαλακτοκομικά και τροφές χαμηλές σε λιπαρά, με σκοπό να συγκεντρώσουν τους περισσότερους βαθμούς και να κερδίσουν πλούσια δώρα. Οι 5 μεγάλοι νικητές έλαβαν δωροκουπόνια αξίας €100 για αγορές από τα καταστήματα PUBLIC, SISTEMALunchBoxes και προϊόντα LavacheQuiRit.

Πέραν των 5 μεγάλων νικητών, οι υπόλοιποι 200 συμμετέχοντες με τους περισσότερους βαθμούς, κέρδισαν συλλεκτικά SISTEMALunchBoxes και προϊόντα LavacheQuiRit.

Για τους διαγωνισμούς και τα νέα της LAVACHEQUIRIT στην Κύπρο,  επισκεφθείτε την σελίδα,  https://www.facebook.com/LVQR.Cyprus/.

Και αυτή την χρονιά, χαμογελάμε και ξεκινάμε! #keeponsmiling

Εισαγωγείς και Διανομείς: LaikoCosmosTradingLtd

Δώρα από την LA VACHE QUI RIT στους μεγάλους νικητές του διαγωνισμού, ‘’The Perfect Lunchbox’’

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Σάββατο
24
Ιουνίου
2017

Γιορτάζουν : Κανένας

1497
Ο εξερευνητής Τζιοβάννι Καμπότο αποβιβάζεται στις ακτές της Νέας Γης.
1717
Ίδρυση της Premier Μεγάλης Στοάς της Αγγλίας.
1798
Δολοφονούνται διά στραγγαλισμού, ύστερα από 40 ημέρες βασανιστηρίων, στις φυλακές Βελιγραδίου, ο πρωτεργάτης της ελληνικής εθνεγερσίας Ρήγας Βελεστινλής-Φεραίος και 7 συνεργάτες του.
1821
Ιδρύεται με απόφαση των Προκρίτων της Ύδρας η πρώτη Αστυνομία στην Ελλάδα.
1894
Η ΔΟΕ αποφασίζει τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων κάθε 4 χρόνια.
1947
Ο επιχειρηματίας Κένεθ Άρνολντ βλέπει ΑΤΙΑ στις ΗΠΑ οδηγώντας το αεροπλανάκι του, στην πρώτη τέτοια μαρτυρία που γνώρισε ευρεία δημοσιότητα: από την παρομοίωσή τους με «πιατάκια του καφέ» (flying saucers) που έκανε, δημιουργήθηκε η γνωστή φράση «ιπτάμενος δίσκος» για τα ΑΤΙΑ γενικώς.

Ακολουθήστε μας