Φωτογραφία της ημέρας

piriririΥπόγεια με θέα. Αγνωστο αν η καταστροφή που συνέβη στην Fukushima αύξησε τις δουλειές, πάντως ο εικονιζόμενος κύριος Seiichiro Nishimoto, CΕΟ της Shelter Co, εξακολουθεί να πουλά πυρηνικά καταφύγια. Οπως το εικονιζόμενο που βρίσκεται στο υπόγειο του σπιτιού του στην Osaka και είναι διακοσμημένο με καταγάλανες θάλασσες και καταπράσινα λιβάδια. REUTERS/Kim Kyung-Hoon

Ήξερες ότι...

Οι καμηλοπαρδάλεις συχνά γεννούν όρθιες. Αυτό σημαίνει ότι το μωρό, με το που θα γεννηθεί, κάνει ελεύθερη πτώση από ύψος περίπου δύο μέτρων.

 

Δώρα από την LA VACHE QUI RIT στους μεγάλους νικητές του διαγωνισμού, ‘’The Perfect Lunchbox’’

Winners 4

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο διαδραστικός διαγωνισμός της LAVACHEQUIRIT “ThePerfectLunchbox”, στο Facebook μοιράζοντας φανταστικά δώρα στους  νικητές. 

 

 

Νικητές αναδείχθηκαν οι πέντε πρώτοι που συγκέντρωσαν τους περισσότερους βαθμούς στον πίνακα βαθμολογίας, στο διαδικτυακό παιχνίδι που βρισκόταν στην σελίδα στο Facebook της LaVacheQuiRit  από τις 20 Οκτωβρίου μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου 2016. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες έπρεπε να ετοιμάσουν το perfectlunchboxτους, κάνοντας  υγιεινές διατροφικές επιλογές όπως φρούτα, λαχανικά, γαλακτοκομικά και τροφές χαμηλές σε λιπαρά, με σκοπό να συγκεντρώσουν τους περισσότερους βαθμούς και να κερδίσουν πλούσια δώρα. Οι 5 μεγάλοι νικητές έλαβαν δωροκουπόνια αξίας €100 για αγορές από τα καταστήματα PUBLIC, SISTEMALunchBoxes και προϊόντα LavacheQuiRit.

Πέραν των 5 μεγάλων νικητών, οι υπόλοιποι 200 συμμετέχοντες με τους περισσότερους βαθμούς, κέρδισαν συλλεκτικά SISTEMALunchBoxes και προϊόντα LavacheQuiRit.

Για τους διαγωνισμούς και τα νέα της LAVACHEQUIRIT στην Κύπρο,  επισκεφθείτε την σελίδα,  https://www.facebook.com/LVQR.Cyprus/.

Και αυτή την χρονιά, χαμογελάμε και ξεκινάμε! #keeponsmiling

Εισαγωγείς και Διανομείς: LaikoCosmosTradingLtd

Δώρα από την LA VACHE QUI RIT στους μεγάλους νικητές του διαγωνισμού, ‘’The Perfect Lunchbox’’

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Σάββατο
29
Απριλίου
2017
Παγκόσμια Ημέρα Χορού

Γιορτάζουν :Ιάσων, Ιάσονας, Ιάσωνας, Σωσίπατρος, Σωπάτρα, Σώπατρος, Σωπατρία, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα, Κέρκυρα, Κερκύρα, Πάγκαλος

1707
Αποφασίζεται η δημιουργία της Μεγάλης Βρετανίας, με την ένωση Αγγλίας και Σκωτίας.
1945
Ο Αδόλφος Χίτλερ παντρεύεται την Εύα Μπράουν σε ένα καταφύγιο στο Βερολίνο και ορίζει αντικαταστάτη του τον ναύαρχο Καρλ Ντένιτζ.
1967
Αφαιρείται ο παγκόσμιος τίτλος και η άδεια επαγγελματία πυγμάχου από τον Μοχάμεντ Άλι, λόγω της άρνησής του να υπηρετήσει στον αμερικανικό στρατό.
1970
Πόλεμος του Βιετνάμ: Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι Νοτιο-Βιετναμικές Δυνάμεις εισβάλλουν στην Καμπότζη για να κυνηγήσουν τους Βιετκόνγκ.

Ακολουθήστε μας