Φωτογραφία της ημέρας

bloodpaintΜήνυμα με αίμα. Η ζωγράφος Illima Gore ποζάρει μπροστά από τον πίνακά της, διαμαρτυρία για τον Trump, «Rise Up Thy Young Blood» που είναι ζωγραφισμένος με 6 λίτρα ανθρώπινο αίμα. Ο πίνακας παρουσιάστηκε στο Λος Αντζελες και είναι βασισμένος στο γνωστό έργο του Henry Mosler που απεικονίζει την Betzy Ross να ράβει την πρώτη αμερικανική σημαία, με την νέα και αιμα

Ήξερες ότι...

Κάθε φορά που σαλιώνεις ένα γραμματόσημο καταναλώνεις 1/10 της θερμίδας.

 

Δώρα από την LA VACHE QUI RIT στους μεγάλους νικητές του διαγωνισμού, ‘’The Perfect Lunchbox’’

Winners 4

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο διαδραστικός διαγωνισμός της LAVACHEQUIRIT “ThePerfectLunchbox”, στο Facebook μοιράζοντας φανταστικά δώρα στους  νικητές. 

 

 

Νικητές αναδείχθηκαν οι πέντε πρώτοι που συγκέντρωσαν τους περισσότερους βαθμούς στον πίνακα βαθμολογίας, στο διαδικτυακό παιχνίδι που βρισκόταν στην σελίδα στο Facebook της LaVacheQuiRit  από τις 20 Οκτωβρίου μέχρι και τις 10 Δεκεμβρίου 2016. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες έπρεπε να ετοιμάσουν το perfectlunchboxτους, κάνοντας  υγιεινές διατροφικές επιλογές όπως φρούτα, λαχανικά, γαλακτοκομικά και τροφές χαμηλές σε λιπαρά, με σκοπό να συγκεντρώσουν τους περισσότερους βαθμούς και να κερδίσουν πλούσια δώρα. Οι 5 μεγάλοι νικητές έλαβαν δωροκουπόνια αξίας €100 για αγορές από τα καταστήματα PUBLIC, SISTEMALunchBoxes και προϊόντα LavacheQuiRit.

Πέραν των 5 μεγάλων νικητών, οι υπόλοιποι 200 συμμετέχοντες με τους περισσότερους βαθμούς, κέρδισαν συλλεκτικά SISTEMALunchBoxes και προϊόντα LavacheQuiRit.

Για τους διαγωνισμούς και τα νέα της LAVACHEQUIRIT στην Κύπρο,  επισκεφθείτε την σελίδα,  https://www.facebook.com/LVQR.Cyprus/.

Και αυτή την χρονιά, χαμογελάμε και ξεκινάμε! #keeponsmiling

Εισαγωγείς και Διανομείς: LaikoCosmosTradingLtd

Δώρα από την LA VACHE QUI RIT στους μεγάλους νικητές του διαγωνισμού, ‘’The Perfect Lunchbox’’

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Τρίτη
17
Ιανουαρίου
2017

Γιορτάζουν : Αντώνιος, Αντώνης, Τόνης, Τόνυ, Νάκος, Αντώνας, Αντωνάκος, Αντωνάκης, Αντωνούλα, Αντωνία, Τόνια, Θεοδόσιος, Θεοδόσης, Δόσιος, Δόσης, Θεόδουλος, Θεόδουλη

1822
Επαναστατικά σώματα Κρητών καταλαμβάνουν την Μονή Αρκαδίου.
1827
Νικηφόρος μάχη των Ελλήνων κατά των Τούρκων στο Δίστομο της Λιβαδειάς.
1838
Στα Ιωάννινα απαγχονίζεται από τους Τούρκους ο νεομάρτυρας Γεώργιος από τα Γρεβενά.
1919
Ο Ελληνικός Στρατός διεξάγει σκληρές μάχες στη Χερσώνα της Μεσημβρινής Ρωσίας.
1923
Υπογράφεται η ελληνοτουρκική σύμβαση για την ανταλλαγή των πληθυσμών.

Ακολουθήστε μας