Φωτογραφία της ημέρας

megalipeftiΜεγάλη Πέμπτη. Την ημέρα αυτή παραδοσιακά βάφουν οι νοικοκυρές τα αβγά τους για το Πάσχα. Φυσικά δεν ισχύει το ίδιο και για τις εταιρίες παραγωγής χρωματιστών αβγών όπως αυτή στo Drassmarkt της Αυστρίας που ετοιμάζεται πυρετωδώς για να καλύψει την ζήτηση της γιορτής. REUTERS/Leonhard Foeger

Ήξερες ότι...

Τον 15ο αιώνα, στη Βαυαρία, τα μέλη της ευαγγελικής σέκτας "Αδερφότητα της Μοραβίας", εξαιτίας της αποστροφής τους απέναντι στη βία και την αιματοχυσία, όταν έπρεπε να εκτελέσουν κάποιον τον γαργαλούσαν μέχρι θανάτου!

 

To SEAT ATECA κερδίζει το βραβείο «AUTO BEST 2017»

SEAT ATECAΗ κριτική επιτροπή του AUTO BEST είναι η μεγαλύτερη ανεξάρτητη επιτροπή δημοσιογράφων αυτοκινήτου παγκόσμια!

To SEAT Ateca με συνολικά 1,672 βαθμούς κερδίζει το Ευρωπαϊκό βραβείο «AUTO BEST 2017» για το Best Buy Αυτοκίνητο της Ευρώπης 2017. Πήρε μια άνετη πρώτη θέση με 72 βαθμούς περισσότερους από το δεύτερο Peugeot 3008. Η Toyota C-HR πήρε τελικά την τρίτη θέση με 1.469 βαθμούς ενώ τα Citroen C3 και Kia Niro ακολούθησαν στη συνολική κατάταξη.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του οργανισμού η κριτική επιτροπή αποτελείτο από 31 μέλη. Φυσικά το SEAT Alteca έπεισε τα περισσότερα μέλη τις κριτικής επιτροπής και πήρε την πρώτη θέση στην κατάταξη ανάμεσα από τους αντιπάλους του. Ο πρόεδρος της κριτικής επιτροπής Ilia Seliktar, δήλωσε μεταξύ άλλων. « Εκ μέρους των μελών της κριτικής επιτροπής και τον εαυτό μου, θα ήθελα να συγχαρώ όλους όσους συμμετείχαν στην όλη διαδικασία, όπως επίσης θέλω να συγχαρώ την Seat για την πρώτη της νίκη στην ιστορία του θεσμού».

«Για πρώτη φορά, τέσσερις από τους πέντε φιναλίστ προέρχονταν από την κατηγορία των SUV / Crossovers. Αυτό είναι ένα σαφές σημάδι για τον τρόπο που η κριτική επιτροπή του AUTO BEST αντικατοπτρίζει τις αλλαγές της Ευρωπαϊκής αγοράς. Εκτός από αυτό, δύο από τους φιναλίστ διέθεταν υβριδική τεχνολογία, κάτι που επίσης συμβαίνει για πρώτη φορά στον οργανισμό. Πιστεύουμε ότι, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η εξέλιξη της diesel τεχνολογίας σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές, οι υβριδικές τεχνολογίες είναι σε θέση να πάρουν τα ηνία», δήλωσε ο Dan Vardie, Ιδρυτής & Πρόεδρος της AUTO BEST.

Η κριτική επιτροπή της AUTO BEST πρόσφατα έχει μεγαλώσει φθάνοντας τα 31 μέλη, με πέντε νέες χώρες όπως τη Δανία, Γερμανία, Φινλανδία, Μάλτα και Ελβετία. Απο τις 29 Σεπτεμβρίου 2016, η κριτική επιτροπή του AUTO BEST είναι η μεγαλύτερη ανεξάρτητη επιτροπή δημοσιογράφων αυτοκινήτου παγκόσμια!

Το βραβείο «SMART BEST 2016» απονέμεται στο Peugeoti-Cockpit®. Το Peugeot 3008 SUV παρουσιάζει ένα 100% ψηφιακό κόσμο με το νέο i-Cockpit®. Περιέχει μια 12,3 ιντσών προσαρμόσιμη ψηφιακή οθόνη η οποία υποστηρίζεται από μια 8 ιντσών οθόνη αφής με ενσωματωμένα χειριστήρια τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν την οδηγική εμπειρία.

Το βραβείο «SAFETY BEST 2016» πηγαίνει στον οργανισμό Euro NCAP αποτελώντας μια αναγνώριση για την εξαιρετική δραστηριότητα ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού αφιερωμένο στην ασφάλεια. Η EURO NCAP κατά την πάροδο του χρόνου έχει καταφέρει να διατηρήσει την σημαντικότητα των δοκιμών πρόσκρουσης, και εξελίσσεται συνεχώς στον τομέα της ασφάλειας. Ο διευθύνων σύμβουλος της Formula E Holdings Alejandro Agag, είναι ο νικητής του βραβείου «SPORT BEST 2016». Σε μια περίοδο όπου τα ηλεκτρικά οχήματα άρχισαν να περνούν στις διάφορες αγορές, ο ανταγωνισμός του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την ηλεκτρική απόδοση ήταν μια φυσική εξέλιξη.

Η απονομή των βραβείων του οργανισμού Autobest θα γίνει την πρώτη Φεβρουαρίου 2017 στη Λισαβόνα.

Οργανισμός AUTO BEST

O AUTO BEST δημιουργήθηκε το 2001 με το επαναστατικό σκεπτικό του “best buy car” για την Ευρωπαϊκή αγορά. Για να κερδίσει ένα αυτοκίνητο βραβείο του AUTO BEST, πρέπει να αντιπροσωπεύει την καλύτερη προσφορά στην Ευρωπαϊκή αγορά. Τιμή, δίκτυο υποστήριξης, διανομή ανταλλακτικών και ευελιξία είναι μερικά από τα πιο σημαντικά κομμάτια που λαμβάνονται υπόψη πριν από μια ψηφοφορία. Ο σχεδιασμός και οι νέες τεχνολογίες λαμβάνονται και αυτές υπόψη. Το AUTO BEST λειτουργεί με διαφάνεια στην ψηφοφορία του, μέσο ενός πολύπλοκου συστήματος 13 σημείων, πριν αποφασιστεί νικητής. Η Επιτροπή AUTO BEST πλέον αντιπροσωπεύεται από 31 χώρες, καθιστώντας την ως την μεγαλύτερη ανεξάρτητη κριτική επιτροπή αυτοκίνησης ανά το παγκόσμιο. Η Επιτροπή AUTO BEST εστιάζεται στις προσπάθειες που καταβάλλει η αυτοκινητοβιομηχανία γενικότερα. Επενδύσεις, νέες θέσεις εργασίας, περιβαλλοντική ευαισθησία και υποστήριξη των διαφόρων περιοχών της Ευρώπης μελετούνται προσεκτικά από την Επιτροπή. Ταυτόχρονα κοιτάζει προσεκτικά την τεχνολογία και συνδεσιμότητα εντός των αυτοκινήτων.

To SEAT ATECA κερδίζει το βραβείο «AUTO BEST 2017»

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Κυριακή
26
Μαρτίου
2017

Γιορτάζουν : Πούλιος, Συλάς, Σύλος, Σύλα, Σύλια, Σύλη

1871
Το Παρίσι εκλέγει νέο δημοτικό συμβούλιο. Έναρξη της Παρισινής Κομμούνας.
1913
Βουλγαρικές δυνάμεις καταλαμβάνουν την Αδριανούπολη.
1926
Ίδρυση του ποδοσφαιρικού συλλόγου Ρεάλ Οβιέδο στο Οβιέδο της Αστούριας στην Ισπανία.
1999
Ο Ζακ Εντουάρ Αλεξίς γίνεται Πρωθυπουργός της Αϊτής.
2007
Ζητάει συγνώμη ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε για τη χρήση γυναικών ως σεξουαλικών αντικειμένων σε οίκους ανοχής στα μέτωπα, τον καιρό του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

Ακολουθήστε μας