Ονομάζομαι Κρίτων Διονυσίου και έχω γεννηθεί το 1992 στο Στρόβολο. Κατάγομαι από την Λεμεσό και την Ευρύχου και έχω αποφοιτήσει από το Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού στη Λευκωσία. Το τέλος της στρατιωτικής μου θητείας με βρίσκει να σπουδάζω Νομική στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Είμαι ένας πολίτης, που όπως και κάθε νέος της γενιάς μου, βιώνω τα προβλήματα και τις ανασφάλειες που δημιουργεί η κατεχόμενη μας πατρίδα αλλά και το νεοσύστατο κράτος μας.

Από μικρός αναζητώντας και θέτοντας προβληματισμούς στον εαυτό μου κατάληξα ότι η μεγάλη μου αγάπη κρύβεται στις κοινωνικές επιστήμες. Έκτοτε έταξα τον εαυτό μου πιστό στρατιώτη στον εξορθολογισμό του πολιτικού βίου της πατρίδας μου και των πολιτών της.

Μεγάλη μου επιθυμία αλλά και αυτοσκοπός είναι να αντικρίσω τη Κύπρο και πάλι επανενωμένη καθώς οι λέξεις Δημοκρατία και Ελευθερία να συναντώνται και να βρίσκουν πρακτικό αντίκρισμα σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής αλλά και της κοινωνίας στο σύνολο της. 

Αυτή τη στιγμή με βρίσκεται να πολιτεύομαι ενεργά από την θέση του Προέδρου της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων Ηνωμένου Βασιλείου και δια μέσω των τάξεων της ΦΠΚ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ.

That's All

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο: Στρατιωτικά άλογα αφηνιάζουν ματωμένα στο κέντρο της πόλης αφού ξέφυγαν κατά τη διάρκεια πρωινής άσκησης. Ένας εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε: «Αρκετά μέλη προσωπικού και άλογα έχουν τραυματιστεί και λαμβάνουν την κατάλληλη ιατρική περίθαλψη». Jordan Pettitt/PA

Ήξερες ότι...

Οι περισσότεροι λαοί είχαν θεοποιήσει τα ηφαίστεια: οι Έλληνες είχαν τον Ήφαιστο, οι Ρωμαίοι τον Βουλκάνο, οι Πολυνήσιοι την πανέμορφη και οξύθυμη θεά Πέλε και οι Ινδιάνοι τους θεούς Λάο και Σκελ.

Σήμερα


Πέμπτη
25
Απριλίου
2024
Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ελονοσίας

Γιορτάζουν : Νίκη

1684
Απονέμεται δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την εφεύρεση της δαχτυλήθρας.
1850
Ο βαρόνος Ρόιτερ χρησιμοποιεί 40 περιστέρια προκειμένου να μεταδώσει τις τιμές των μετοχών στο Χρηματιστήριο. Απαρχή του Πρακτορείου Ειδήσεων Ρόιτερ
1901
Η Νέα Υόρκη γίνεται η πρώτη πολιτεία που καθιερώνει διά νόμου τις πινακίδες αδείας στα αυτοκίνητα.
1942
Στη χειρότερη τραγωδία σε ορυχείο, 1.549 εργάτες σκοτώνονται από έκρηξη στη Μαντζουρία της Κίνας

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy