Φωτογραφία της ημέρας

psarriiisΕμπλουτισμός. Και με τα χέρια πετούσαν τα ψάρια στον Δνείπερο οι εθελοντές. Το ποτάμι της Ουκρανίας δέχθηκε τέσσερις ολόκληρους τόνους από διάφορα ψάρια με σκοπό να εμπλουτιστεί ο πληθυσμός του που εκλείπει λόγω μολύνσεων και ...φραγμάτων. (AP Photo/Sergei Chuzavkov)

Ήξερες ότι...

Τον 18ο αιώνα στη Αγγλία, στις παράνομες λέσχες, όπου ο τζόγος ανθούσε, υπήρχε ένας υπάλληλος που η μόνη του δουλειά ήταν να καταπιεί τα ζάρια σε περίπτωση που έκανε έφοδο η αστυνομία!

 


k kareklasΜέλος Κεντρικής Γραμματείας Κινήματος Αλληλεγγύης

Οι λόγοι απόσυρσης της υποψηφιότητας μου και διαγραφής από την Αλληλεγγύη. Του Κωνσταντίνου Καρεκλά

allileggiikareklasΜετά και την ολοκλήρωση των χθεσινών εκλογών της Αλληλεγγύης, ολοκληρώθηκε και η παρουσία μου στο εν λόγω πολιτικό κόμμα.

  Περισσότερα...

 

Άδικη η αντιμετώπιση των νοσηλευτών. Του Κωνσταντίνου Καρεκλά

nosilekiprosΔιανύουμε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για την χώρα μας όπου καλούμαστε μέσα στα επόμενα 15 χρόνια να απαλαγούμε εντελώς από τον έλεγχο και εποπτεία της Τρόικας.

  Περισσότερα...

 

Πώς η ανεργία επηρεάζει το μέλλον των παιδιών μας. Του Κωνσταντίνου Καρεκλά

arthrokareklaΠοιος γονιός δεν θα ήθελε να δώσει τα πάντα στο παιδί του. Ποιος γονιός δεν θα ήθελε το καλύτερο για το παιδί του.

  Περισσότερα...

 

Από την Δημοτική στην Μέση εκπαίδευση - Ένα διαχρονικά αγεφύρωτο χάσμα. Του Κωνσταντίνου Καρεκλά

backtoschoolΤο 1962 η Δημοτική Εκπαίδευση έγινε υποχρεωτική στην επικράτεια της Κυπριακής Δημοκρατίας και έκτοτε έμεινε αγεφύρωτη με την Μέση Εκπαίδευση, αν και η σύνδεση της Δημοτικής με την Μέση ολοκληρώθηκε το 1987. Να σημειώσουμε πως το 1985 η εννιάχρονη εκπαίδευση στην Κύπρο είχε γίνει υποχρεωτική πλέον (Έξι χρόνια Δημοτικό και τρία Γυμνάσιο).

  Περισσότερα...

 

Πρόσφατα:

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν εκφράζουν απαραίτητα αυτές της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας καθώς και των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Δευτέρα
27
Μαρτίου
2017
Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

Γιορτάζουν : Κανένας

1918
Η Ρουμανία προσαρτά στο έδαφός της τη Μολδαβία και τη Βεσσαραβία.
1920
Ο Χέρμαν Μύλερ γίνεται καγκελάριος της Γερμανικής Δημοκρατίας.
1958
Ο Νικίτα Χρουστσιόβ εκλέγεται Πρόεδρος της Κυβέρνησης της Σοβιετικής Ένωσης, αντικαθιστώντας τον Γκεόργκι Μαλενκόβ.
1977
Η μεγαλύτερη αεροπορική τραγωδία: 583 άνθρωποι σκοτώνονται σε σύγκρουση δύο αεροσκαφών τύπου Boeing 747 στο αεροδρόμιο της Τενερίφης, στα Κανάρια νησιά, της Ισπανίας.

Ακολουθήστε μας