Φωτογραφία της ημέρας

paidofilaksi 

Παιδοφύλαξη. Η μητέρα δουλεύει στον μεγάλο δρόμο για τα στοιχειώδη και η κόρη μόλις 2 ετών, θα μείνει δεμένη στο δένδρο μέχρι να επιστρέψει. Η φωτογραφία είναι από το Jammu της Ινδίας. REUTERS/Mukesh Gupta

Ήξερες ότι...

Το 70% των Γάλλων μιλούν στο ζωάκι που έχουν στο σπίτι τους, από το τηλέφωνο.

 


k kareklasΜέλος Κεντρικής Γραμματείας Κινήματος Αλληλεγγύης

Οι λόγοι απόσυρσης της υποψηφιότητας μου και διαγραφής από την Αλληλεγγύη. Του Κωνσταντίνου Καρεκλά

allileggiikareklasΜετά και την ολοκλήρωση των χθεσινών εκλογών της Αλληλεγγύης, ολοκληρώθηκε και η παρουσία μου στο εν λόγω πολιτικό κόμμα.

  Περισσότερα...

 

Άδικη η αντιμετώπιση των νοσηλευτών. Του Κωνσταντίνου Καρεκλά

nosilekiprosΔιανύουμε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο για την χώρα μας όπου καλούμαστε μέσα στα επόμενα 15 χρόνια να απαλαγούμε εντελώς από τον έλεγχο και εποπτεία της Τρόικας.

  Περισσότερα...

 

Πώς η ανεργία επηρεάζει το μέλλον των παιδιών μας. Του Κωνσταντίνου Καρεκλά

arthrokareklaΠοιος γονιός δεν θα ήθελε να δώσει τα πάντα στο παιδί του. Ποιος γονιός δεν θα ήθελε το καλύτερο για το παιδί του.

  Περισσότερα...

 

Από την Δημοτική στην Μέση εκπαίδευση - Ένα διαχρονικά αγεφύρωτο χάσμα. Του Κωνσταντίνου Καρεκλά

backtoschoolΤο 1962 η Δημοτική Εκπαίδευση έγινε υποχρεωτική στην επικράτεια της Κυπριακής Δημοκρατίας και έκτοτε έμεινε αγεφύρωτη με την Μέση Εκπαίδευση, αν και η σύνδεση της Δημοτικής με την Μέση ολοκληρώθηκε το 1987. Να σημειώσουμε πως το 1985 η εννιάχρονη εκπαίδευση στην Κύπρο είχε γίνει υποχρεωτική πλέον (Έξι χρόνια Δημοτικό και τρία Γυμνάσιο).

  Περισσότερα...

 

Πρόσφατα:

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν εκφράζουν απαραίτητα αυτές της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας καθώς και των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Πέμπτη
25
Μαΐου
2017

Γιορτάζουν : Κανένας

1521
Τερματίζεται η Δίαιτα της Βορμς όταν ο Κάρολος Ε, αυτοκράτορας της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, εκδίδει το Ένδικτο της Βορμς με το οποίο κρίνει παράνομο τον Μαρτίνο Λούθηρο.
1925
Η «Δίκη των Πιθήκων» στις ΗΠΑ: Ο Τζον Σκόουπς καταδικάζεται επειδή δίδασκε τη Θεωρία της Εξελίξεως του Δαρβίνου στο σχολείο.
1973
Το αντιτορπιλικό Βέλος ΙΙ ενώ συμμετείχε σε άσκηση του NATO, για να αντισταθεί στην στρατιωτική δικτατορία της Ελλάδας στασίασε και αγκυροβόλησε στο Φιουμιτσίνο της Ιταλίας, αρνούμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε μας