Η Hermes Airports άνοιξε 5 νέες ποιοτικές θέσεις και προσλαμβάνει άμεσα!


Η Hermes Airports Ltd ανέλαβε στις 12 Μαΐου 2006 τη διαχείριση και τον έλεγχο των Διεθνών Αερολιμένων Λάρνακας και Πάφου, βάσει μίας 25ετούς σύμβασης παραχώρησης ΚΕΕ (Κατασκευή-Εκμετάλλευση-Εξώνηση) με την Κυπριακή Δημοκρατία Πρόκειται για μια κοινοπραξία 9 μετόχων, με κύπριους και διεθνείς εταίρους, που έχει έδρα την Κύπρο.

Όραμά της Hermes Airports είναι να διαχειρίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα αεροδρόμια μας προσφέροντας μια μοναδική αίσθηση του χώρου και του τόπου της Κύπρου, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στην οικονομία του νησιού και στην τουριστική βιομηχανία. 

Η Hermes Airports έχει ως στόχο την ανάπτυξη και διαχείριση αεροδρομίων παγκοσμίας κλάσης που εδρεύουν στην Κύπρο. Οι άνθρωποι είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας για τον οργανισμό καθώς καλλιεργεί ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τη συνεργασία, την επικοινωνία και τον αμοιβαίο σεβασμό και επιτρέπει τις προοπτικές προσωπικής ανάπτυξης.

Δείτε τις νέες θέσεις εργασίας στο Carierista ΕΔΩ:

Φωτογραφία της ημέρας

puppuupa

Μοτζοκέρτο, Ινδονησία: Περιστέρια πετούν μπροστά από ένα γιγάντιο άγαλμα του Βούδα στον ναό Maha Vihara Mojopahit, ενόψει του φεστιβάλ Βεσάκ, το οποίο τιμά τη γέννηση, τη φώτιση και το θάνατο του Βούδα. Juni Kriswanto/AFP/Getty Images

Ήξερες ότι...

Στο Λονδίνο ακούγονται συστηματικά πάνω από 300 διαφορετικές γλώσσες και διάλεκτοι!

Σήμερα


Παρασκευή
17
Μαΐου
2024
Διεθνής Ημέρα κατά της Ομοφυλοφοβίας

Γιορτάζουν : Ανδρόνικος, Ανδρονίκη, Ιουνία, Γιουνία, Σόλων, Σόλωνας, Σολόχων

1792
Ξεκινά να λειτουργεί το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.
1943
Ελλην. Ραδιοφωνία: Δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο πρώτος ραδιοφωνικός κανονισμός.
1947
Το αρματαγωγό Αχελώος υψώνει την Ελληνική Σημαία στη Σκωτία.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

Client Newsletter Icon2 copy