Φωτογραφία της ημέρας

4 19 thumb large 

Εμφανές. Με μια ματιά μπορείς να καταλάβεις ότι το Zunyi της επαρχίας Guizhou είναι η πατρίδα του τσαγιού για την Κίνα. Η αχανής χώρα έχει παραγωγή 2,43 εκατομμύρια τόνους τσαγιού και 80 εκατομμύρια εργαζόμενους στον τομέα αυτόν. EPA/ROMAN PILIPEY

Ήξερες ότι...

Το 70% των Γάλλων μιλούν στο ζωάκι που έχουν στο σπίτι τους, από το τηλέφωνο.

 


athina zaouraΗ Αθηνά Ζάουρα είναι Πολιτικός Επιστήμονας, απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κύπρου. Κατέχειεπίσης Μεταπτυχιακό απο το Royal Holloway, University of Lodnon με ειδίκευση στην Πολιτική Επικοινωνία και Μεταπτυχιακό από το City University, London με ειδίκευση στην Διεθνή Πολιτική. Συνεχίζει πτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Νομικών του University of London. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην πολιτική επικοινωνία και προπαγάνδα καθώς και σε θέματα κοινωνικών συγκρούσεων και πολέμων.

Απότο 2013 είναι Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων σε ιδιωτικό οργανισμό, ενώ προηγουμένως είχε εργαστεί στο Κλιμάκιο Ευρωπαϊκών Θεμάτων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, καθώς έχει πρακτική άσκηση στο Τμήμα Ευρωπαικών και Διεθνών Θεμάτων του Υπουργείου Εξωτερικών.

Είναι μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΓΟ και μέλος του Επαρχιακού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ Αμμοχώστου, καθώς έχει διετελέσει και μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ.

8η Μαρτίου: γιορτή αντίστασης και αγώνα! Της Αθηνάς Ζάουρα

makers women who make america 4Η 8η Μάρτη αναγνωρίστηκε επίσημα το 1977 από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

  Περισσότερα...

 

Πρόσφατα:

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν εκφράζουν απαραίτητα αυτές της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας καθώς και των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Σάββατο
27
Μαΐου
2017

Γιορτάζουν : Αλύπιος, Αλυπία

1703
Ο Μέγας Πέτρος ιδρύει την Αγία Πετρούπολη και την ανακηρύσσει πρωτεύουσα της Ρωσίας.
1895
O Όσκαρ Ουάϊλντ φυλακίζεται για σοδομισμό
1995
Ο Αμερικανός ηθοποιός Κρίστοφερ Ρηβ μένει παράλυτος από το λαιμό και κάτω, μετά από πτώση από το άλογό του, σε αγώνα ιππασίας.
2006
Γίνεται σεισμός 6,2 ρίχτερ στην Ιάβα, με 6.600 νεκρούς

Ακολουθήστε μας