Φωτογραφία της ημέρας

aggeladollΜια κούκλα. Με καμάρι ο Γάλλος κτηνοτρόφος Cedric Brland ποζάρει με την έξι ετών Fine που ανήκει στην ράτσα Bretonne Pie Noir. H Fine θα είναι η μασκότ της Διεθνούς Γεωργικής Εκθεσης του Παρισιού. REUTERS/Stephane Mahe

Ήξερες ότι...

Το 1994, ένα αεροπλάνο της Αεροφλότ έπεσε, εξαιτίας του πιλότου, ο οποίος έδινε μαθήματα πλοήγησης στον 15χρονο γιο του. Σκοτώθηκαν και οι 75 επιβαίνοντες του αεροπλάνου.

 

Γιατί δημιουργήθηκε το CyprusNews.eu;

Γιατί πολύ απλά το είχαμε ανάγκη. Καθημερινά χανόμασταν ανάμεσα σε εκατοντάδες φύλλα χαρτιού και σε δεκάδες ιστότοπους για να μάθουμε τι γράφουν τα κάθε λογής μέσα ενημέρωσης. Ένα βράδυ λοιπόν, πίνοντας κρασί με 3 φίλους, αποφασίσαμε να ενώσουμε όλα τα μέσα σε ένα χώρο, αρχικά για δική μας χρήση. Ξεκινήσαμε πιλοτικά φτιάχνοντας ένα Blog. Μέσα σε λίγες μέρες έγινε κάτι που πραγματικά δεν περιμέναμε. Εκατοντάδες άνθρωποι άρχισαν να το επισκέπτονται καθημερινά και επανειλημμένα. Μέσα σε λίγες μόνο βδομάδες, οι επισκέψεις από εκατοντάδες μετατράπηκαν σε χιλιάδες, και από όλα τα σημεία του πλανήτη, όπου διαβάζουν ελληνικά. Το Blog έφτασε να βρίσκεται ανάμεσα στους πρώτους ιστότοπους της Κύπρου μέσα σε διάστημα 3 μηνών, και ταυτόχρονα το πρώτο Blog της Κύπρου σε επισκεψιμότητα. Αυτό βέβαια δε θα μπορούσε να μείνει αναπάντητο. Όπως αναπάντητα δεν μπορούσαν να μείνουν τα δεκάδες συγχαρητήρια e-mail και μηνύματα του κόσμου.

Θέλουμε να ακούγονται όλες οι φωνές. Άλλωστε τί έχει σημασία στην ενημέρωση; Η πολυφωνία, η αντικειμενικότητα και η έγκαιρη πληροφόρηση με συνεχή ροή. Θέση μας είναι ότι αν δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλα τα μέσα, αυτό δεν μπορείς να το πετύχεις.

Το Blog ολοκλήρωσε την πιλοτική του λειτουργία με πλήρη επιτυχία. Το CyprusNews.eu ξεκινάει μεν, αλλά είναι μονο η αρχή μπροστα σ' αυτό που έχουμε οραματιστεί. Αυτό είναι υπόσχεση. Θα έρθουν σύντομα και άλλες εξελίξεις...

Ευχαριστούμε για την στήριξη σας.

Η ομάδα του CyprusNews.eu

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Τρίτη
28
Φεβρουαρίου
2017

Γιορτάζουν : Γρηγόρης, Γρηγορία, Γρηγόριος, Γόλης, Κύρα, Κυρά, Κυράτσα, Κυράτσω, Κυράτση, Κυρατσούδα, Μαριάννα

1854
Δημιουργείται το ρεπουμπλικανικό κόμμα των ΗΠΑ, μετά από συμμαχία επιμέρους σχηματισμών.
1861
Το Κολοράντο γίνεται επικράτεια των ΗΠΑ.
1900
Ιδρύεται στη Βρετανία το Εργατικό Κόμμα, με τον Τζέημς Ράμσεϊ Μακντόναλντ στη θέση του πρώτου γραμματέα.
1914
Ανακηρύσσεται η αυτονομία της Βορείου Ηπείρου και σχηματίζεται προσωρινή κυβέρνηση στο Αργυρόκαστρο, υπό του Γεώργιου Χριστάκη-Ζωγράφου.
1921
Ρωσία και Αφγανιστάν υπογράφουν συνθήκη φιλίας, που παρέχει πολιτική και οικονομική βοήθεια στους κατοίκους του Αφγανιστάν.
1935
Ο δρ. Γουάλας Κράδερς εφευρίσκει το νάιλον.
1940
Η ταινία Όσα Παίρνει ο Άνεμος σαρώνει τα Όσκαρ.
1953
Η Ελλάδα, η Γιουγκοσλαβία και η Τουρκία υπογράφουν αμυντική συμφωνία πενταετούς διάρκειας.
1984
Το άλμπουμ "Thriller" του Μάικλ Τζάκσον, κερδίζει 8 βραβεία Γκράμι.
1991
Τερματίζεται ο Πόλεμος του Κόλπου, καθώς Ιρακινοί στρατιώτες και Σύμμαχοι διατάσσονται να σταματήσουν τις επιθέσεις.

Ακολουθήστε μας