Φωτογραφία της ημέρας

mosulenglisΤα γράμματα τα μαθαίνεις μικρός. Και την βία επίσης. Ετσι αξίζει κάποιος να ρίξει μια ματιά για να δει με ποιες λέξεις μαθαίνουν αγγλικά τα παιδιά που εκπαιδεύει το Ισλαμικό κράτος. Το «εκπαιδευτικό» βιβλίο βρέθηκε στην Μοσούλη. REUTERS/Khalid al Mousily

Ήξερες ότι...

Τα Lego είναι εφεύρεση του Δανού κατασκευαστή παιχνιδιών Όλε Κρίστιανσεν. Πρωτοπαρουσιάστηκαν στην αγορά το 1949, ενώ έξι μοναχά τουβλάκια μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους με 102.981.500 διαφορετικούς τρόπους.

 

Αποστολή του CyprusNews.eu στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο

xtirioΤο CyprusNews.eu ταξίδεψε στο Στρασβούργο με αφορμή την ολομέλεια του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου 24-27 Οκτωβρίου μετά απο πρόσκληση του Γραφείου του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου της Κύπρου. Εκεί συναντήσαμε τους Κύπριους Ευρωβουλεύτες, που μας δέχτηκαν όλοι τους εγκάρδια, και πραγματοποιήσαμε αποκλειστικές συνεντέυξεις μαζί τους.

Μιλήσαμε για τις προσπάθειες τους για να αναδειχθεί το πολιτικό πρόβλημα της Κύπρου στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο, για τα προβλήματα της Ευρώπης σήμερα, αλλά και για τις διεθνής οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις.

Συνεντεύξεις Ευρωβουλευτών:

97050 28474

Αντιγόνη Παπαδοπούλου (ΔΗΚΟ,S&D) Ιωάννης Κασουλίδης (ΔΗΣΥ,ΕΡΡ)

96907 96906

Τάκης Χατζηγεωργίου (ΑΚΕΛ,GUE/NGL) Κυριάκος Μαυρονικόλας (ΕΔΕΚ,S&D)

25704 28514

Ελένη Θεοχάρους (ΔΗΣΥ,ΕΡΡ) Κυριάκος Τριανταφυλλίδης (ΑΚΕΛ,GUE/NGL)

Αποστολή του CyprusNews.eu στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Δευτέρα
20
Φεβρουαρίου
2017

Γιορτάζουν : Κανένας

1857
Τερματίζεται η αγγλογαλλική κατοχή Αθηνών-Πειραιώς, η οποία έγινε με πρόσχημα εξαναγκασμού της Ελλάδος σε ουδετερότητα κατά τον ρωσοτουρκικό πόλεμο.
1872
Εγκαίνια του Metropolitan Museum of Art στη Νέα Υόρκη.
1913
Οι Βούλγαροι επιτίθενται αιφνιδιαστικά κατά της Νιγρίτας, αλλά μετά από τριήμερο αγώνα, υποχρεώνονται να υποχωρήσουν προς τις Σέρρες. (Αρχή Β Βαλκανικού Πολέμου.)

Ακολουθήστε μας