Φωτογραφία της ημέρας

kladispaingΙσπανικό κρύο. Το θερμόμετρο να δείχνει μείον 12 βαθμούς Κελσίου και αρκετές περιοχές να βλέπουν χιόνι μετά από δεκαετίες, είναι αντιμέτωπη η Ισπανία. Στην φωτογραφία ένα παγωμένο κλαδί στην Zaragoza. EPA/JAVIER DEBOLLADA

Ήξερες ότι...

Μια έρευνα στις Η.Π.Α. έδειξε πως στα αμερικανικά χρήματα υπήρχαν επικίνδυνα βακτηρίδια, όπως ο σταφυλόκοκκος -σε ποσοστό 18% στα νομίσματα και 7% στα χαρτονομίσματα.

 

Αποστολή του CyprusNews.eu στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο

xtirioΤο CyprusNews.eu ταξίδεψε στο Στρασβούργο με αφορμή την ολομέλεια του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου 24-27 Οκτωβρίου μετά απο πρόσκληση του Γραφείου του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου της Κύπρου. Εκεί συναντήσαμε τους Κύπριους Ευρωβουλεύτες, που μας δέχτηκαν όλοι τους εγκάρδια, και πραγματοποιήσαμε αποκλειστικές συνεντέυξεις μαζί τους.

Μιλήσαμε για τις προσπάθειες τους για να αναδειχθεί το πολιτικό πρόβλημα της Κύπρου στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο, για τα προβλήματα της Ευρώπης σήμερα, αλλά και για τις διεθνής οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις.

Συνεντεύξεις Ευρωβουλευτών:

97050 28474

Αντιγόνη Παπαδοπούλου (ΔΗΚΟ,S&D) Ιωάννης Κασουλίδης (ΔΗΣΥ,ΕΡΡ)

96907 96906

Τάκης Χατζηγεωργίου (ΑΚΕΛ,GUE/NGL) Κυριάκος Μαυρονικόλας (ΕΔΕΚ,S&D)

25704 28514

Ελένη Θεοχάρους (ΔΗΣΥ,ΕΡΡ) Κυριάκος Τριανταφυλλίδης (ΑΚΕΛ,GUE/NGL)

Αποστολή του CyprusNews.eu στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Τετάρτη
25
Ιανουαρίου
2017

Γιορτάζουν : Γρηγόρης, Γρηγορία, Γρηγόριος, Γόλης, Μαργαρίτα

1835
Αρχίζει η ισχύς του Οργανισμού των Δικαστηρίων (εκδόθηκε ως νόμος το 1834).
1935
Ο ποιητής Ανδρέας Εμπειρίκος δίνει μία ιστορικά σημαντική διάλεξη «Περί συρρεαλισμού» στη Λέσχη Καλλιτεχνών, εισάγοντας ουσιαστικά τον υπερρεαλισμό στον ελληνικό χώρο.
1938
Μονογράφεται η τελική συμφωνία μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και της γερμανικής εταιρείας Telefunken για την εγκατάσταση Ραδιοφωνικού Σταθμού στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.
1947
Ο Κωνσταντίνος Τσαλδάρης αναλαμβάνει πρωθυπουργός της Ελλάδας.
1949
Λαμβάνει χώρα η πρώτη τελετή απονομής των τηλεοπτικών βραβείων Έμμυ

Ακολουθήστε μας