Φωτογραφία της ημέρας

piriririΥπόγεια με θέα. Αγνωστο αν η καταστροφή που συνέβη στην Fukushima αύξησε τις δουλειές, πάντως ο εικονιζόμενος κύριος Seiichiro Nishimoto, CΕΟ της Shelter Co, εξακολουθεί να πουλά πυρηνικά καταφύγια. Οπως το εικονιζόμενο που βρίσκεται στο υπόγειο του σπιτιού του στην Osaka και είναι διακοσμημένο με καταγάλανες θάλασσες και καταπράσινα λιβάδια. REUTERS/Kim Kyung-Hoon

Ήξερες ότι...

Οι καμηλοπαρδάλεις συχνά γεννούν όρθιες. Αυτό σημαίνει ότι το μωρό, με το που θα γεννηθεί, κάνει ελεύθερη πτώση από ύψος περίπου δύο μέτρων.

 

Αποστολή του CyprusNews.eu στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο

xtirioΤο CyprusNews.eu ταξίδεψε στο Στρασβούργο με αφορμή την ολομέλεια του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου 24-27 Οκτωβρίου μετά απο πρόσκληση του Γραφείου του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου της Κύπρου. Εκεί συναντήσαμε τους Κύπριους Ευρωβουλεύτες, που μας δέχτηκαν όλοι τους εγκάρδια, και πραγματοποιήσαμε αποκλειστικές συνεντέυξεις μαζί τους.

Μιλήσαμε για τις προσπάθειες τους για να αναδειχθεί το πολιτικό πρόβλημα της Κύπρου στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο, για τα προβλήματα της Ευρώπης σήμερα, αλλά και για τις διεθνής οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις.

Συνεντεύξεις Ευρωβουλευτών:

97050 28474

Αντιγόνη Παπαδοπούλου (ΔΗΚΟ,S&D) Ιωάννης Κασουλίδης (ΔΗΣΥ,ΕΡΡ)

96907 96906

Τάκης Χατζηγεωργίου (ΑΚΕΛ,GUE/NGL) Κυριάκος Μαυρονικόλας (ΕΔΕΚ,S&D)

25704 28514

Ελένη Θεοχάρους (ΔΗΣΥ,ΕΡΡ) Κυριάκος Τριανταφυλλίδης (ΑΚΕΛ,GUE/NGL)

Αποστολή του CyprusNews.eu στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο

Πρόσφατα:

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Σάββατο
29
Απριλίου
2017
Παγκόσμια Ημέρα Χορού

Γιορτάζουν :Ιάσων, Ιάσονας, Ιάσωνας, Σωσίπατρος, Σωπάτρα, Σώπατρος, Σωπατρία, Πάτρα, Πατρούλα, Πατρίτσα, Κέρκυρα, Κερκύρα, Πάγκαλος

1707
Αποφασίζεται η δημιουργία της Μεγάλης Βρετανίας, με την ένωση Αγγλίας και Σκωτίας.
1945
Ο Αδόλφος Χίτλερ παντρεύεται την Εύα Μπράουν σε ένα καταφύγιο στο Βερολίνο και ορίζει αντικαταστάτη του τον ναύαρχο Καρλ Ντένιτζ.
1967
Αφαιρείται ο παγκόσμιος τίτλος και η άδεια επαγγελματία πυγμάχου από τον Μοχάμεντ Άλι, λόγω της άρνησής του να υπηρετήσει στον αμερικανικό στρατό.
1970
Πόλεμος του Βιετνάμ: Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι Νοτιο-Βιετναμικές Δυνάμεις εισβάλλουν στην Καμπότζη για να κυνηγήσουν τους Βιετκόνγκ.

Ακολουθήστε μας