Φωτογραφία της ημέρας

augagagΚαλλιτεχνική επώαση. Στα «αβγά» του θα κάτσει για περίπου τρεις εβδομάδες ο Γάλλος καλλιτέχνης Abraham Poincheval. Σύμφωνα με την περφόρμανς που φιλοξενείται στο Palais de Tokyo Museum του Παρισιού, ο Poincheval θα προσπαθήσει να επωάσει αβγά κότας, εγχείρημα που θα διαρκέσει από 21 μέχρι 26 ημέρες παρουσία κοινού. REUTERS/Gonzalo Fuentes

Ήξερες ότι...

Υπάρχουν 336 λακουβίτσες σε ένα μπαλάκι του γκολφ

 


giannarosΟ Ανδρέας Γιάνναρος γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1986. Έλαβε το πτυχίο του στη Νομική (LLB Hons) το 2009 ενώ ακολούθως συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο King's College (University of London) με ειδίκευση στο Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο. Είναι υποψήφιος διδάκτωρας Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Bedfordshire και στο ερευνητικό του έργο ασχολείται με την εφαρμογή των προτύπων του Συμβουλίου της Ευρώπης στο θέμα της αντίρρησης συνείδησης στη στράτευση, στις περιπτώσεις της Ελλάδας, Κύπρου και Τουρκίας. Ασχολείται επίσης με θέματα διεθνούς προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με έμφαση στην εξασφάλιση μειονοτικών δικαιώματων και την εξάλειψη δυσμενών διακρίσεων με βάση τα χαρακτηριστικά του ατόμου. Είναι μέλος της Αντιπροσωπείας για τα Θεμελιώδη Δικαιώματα στην Ευρωπαική Ένωση. Στον ελεύθερο χρόνο του κάνει σχέδια για το μέλλον.

Σχολικός εκφοβισμός και νέες μορφές εκδήλωσης του, του Ανδρέα Γιάνναρου

cyberbullyingΟ ρόλος των μέσων κοινωνικής δυκτίωσης στην διάδοση νέων μορφών σχολικού εκφοβισμού έχει απασχολήσει έντονα την κοινή γνώμη τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

  Περισσότερα...

 

Πρόσφατα:

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν εκφράζουν απαραίτητα αυτές της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας καθώς και των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Πέμπτη
30
Μαρτίου
2017

Γιορτάζουν : Κανένας

1814
Οι σύμμαχοι καταλαμβάνουν το Παρίσι βάζοντας τέλος στην επί δεκαετία κυριαρχία του Ναπολέοντα στην Ευρώπη.
1841
Ιδρύεται η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.
1856
Τερματίζεται ο Κριμαϊκός Πόλεμος με την υπογραφή της Συνθήκης των Παρισίων.
1867
Η Αλάσκα πουλιέται από την Ρωσία στις ΗΠΑ έναντι 7,2 εκατομμυρίων δολλαρίων.
1952
Εκτελούνται ο Νίκος Μπελογιάννης και άλλοι τρεις Έλληνες κομμουνιστές.
1981
Αποτυχημένη απόπειρα δολοφονίας εναντίον του Αμερικανού Προέδρου Ρόναλντ Ρέηγκαν στην Ουάσινγκτον.

Ακολουθήστε μας