Φωτογραφία της ημέρας

4 19 thumb large 

Εμφανές. Με μια ματιά μπορείς να καταλάβεις ότι το Zunyi της επαρχίας Guizhou είναι η πατρίδα του τσαγιού για την Κίνα. Η αχανής χώρα έχει παραγωγή 2,43 εκατομμύρια τόνους τσαγιού και 80 εκατομμύρια εργαζόμενους στον τομέα αυτόν. EPA/ROMAN PILIPEY

Ήξερες ότι...

Το 70% των Γάλλων μιλούν στο ζωάκι που έχουν στο σπίτι τους, από το τηλέφωνο.

 


giannarosΟ Ανδρέας Γιάνναρος γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1986. Έλαβε το πτυχίο του στη Νομική (LLB Hons) το 2009 ενώ ακολούθως συνέχισε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο King's College (University of London) με ειδίκευση στο Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο. Είναι υποψήφιος διδάκτωρας Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Bedfordshire και στο ερευνητικό του έργο ασχολείται με την εφαρμογή των προτύπων του Συμβουλίου της Ευρώπης στο θέμα της αντίρρησης συνείδησης στη στράτευση, στις περιπτώσεις της Ελλάδας, Κύπρου και Τουρκίας. Ασχολείται επίσης με θέματα διεθνούς προστασίας ανθρωπίνων δικαιωμάτων, με έμφαση στην εξασφάλιση μειονοτικών δικαιώματων και την εξάλειψη δυσμενών διακρίσεων με βάση τα χαρακτηριστικά του ατόμου. Είναι μέλος της Αντιπροσωπείας για τα Θεμελιώδη Δικαιώματα στην Ευρωπαική Ένωση. Στον ελεύθερο χρόνο του κάνει σχέδια για το μέλλον.

Σχολικός εκφοβισμός και νέες μορφές εκδήλωσης του, του Ανδρέα Γιάνναρου

cyberbullyingΟ ρόλος των μέσων κοινωνικής δυκτίωσης στην διάδοση νέων μορφών σχολικού εκφοβισμού έχει απασχολήσει έντονα την κοινή γνώμη τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο.

  Περισσότερα...

 

Πρόσφατα:

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν εκφράζουν απαραίτητα αυτές της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας καθώς και των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Κυριακή
28
Μαΐου
2017

Γιορτάζουν : Διοσκουρίδης, Διοσκορίδης, Διόσκορος

585 π.Χ.
Συμβαίνει έκλειψη Ηλίου που είχε προβλεφθεί από τον Θαλή τον Μιλήσιο.
1934
Γέννηση των πεντάδυμων των Ντιόν στον Καναδά, των πρώτων που επέζησαν όλα της βρεφικής τους ηλικίας.
1952
Οι γυναίκες στην Ελλάδα αποκτούν δικαίωμα ψήφου.
1961
Το άρθρο του Πίτερ Μπένενσον "Οι ξεχασμένοι κρατούμενοι" δημοσιεύεται στη βρετανική εφημερίδα The Observer. Η δημοσίευση του άρθρου θα καθιερωθεί αργότερα ως η ίδρυση της Διεθνούς Αμνηστίας.

Ακολουθήστε μας