Φωτογραφία της ημέρας

4 19 thumb large 

Εμφανές. Με μια ματιά μπορείς να καταλάβεις ότι το Zunyi της επαρχίας Guizhou είναι η πατρίδα του τσαγιού για την Κίνα. Η αχανής χώρα έχει παραγωγή 2,43 εκατομμύρια τόνους τσαγιού και 80 εκατομμύρια εργαζόμενους στον τομέα αυτόν. EPA/ROMAN PILIPEY

Ήξερες ότι...

Το 70% των Γάλλων μιλούν στο ζωάκι που έχουν στο σπίτι τους, από το τηλέφωνο.

 


10715828 10152285654975303 1251182481 nΗ Αγγελική Γαζή είναι ψυχολόγος, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, κάτοχος Μεταπτυχιακού και Διδακτορικού τίτλου σπουδών του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ, του Πανεπιστημίου Αθηνών, με έμφαση στην Ψυχολογία της Επικοινωνίας και ειδικότερα στο θέμα της ταυτότητας στο ραδιόφωνο. Από το 2012 είναι επίκουρη καθηγήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου του ΤΕΠΑΚ.  Η κλινική της εκπαίδευση αφορά στην ψυχολογία των ομάδων. Έχει διδάξει σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο μαθήματα Ψυχολογίας και Μέσων στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης. Έχει δημοσιεύσει άρθρα, έχει επιμεληθεί βιβλία και έχει παρουσιάσει εργασίες σε διεθνή συνέδρια. Είναι κριτής σε διεθνή περιοδικά, μέλος της Διεθνούς Επιστημονικής Επιτροπής του «Journal of Radio and Audio Media», Broadcast Research Association, Routledge ed. και μέλος της Διεθνούς Επιστημονικής Επιτροπής του «The Radio Journal», Intellect Ltd., Great Britain. Είναι ιδρυτικό μέλος και τέως Αντιπρόεδρος του Radio Research Section του European Communication Research and Education Association (ECREA), μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Groupe de Recherches et d’ Etudes sur la Radio (GRER) και Τακτικό Μέλος της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας.
 
Ερευνητικά ενδιαφέροντα:
 
•    Συναισθήματα και Επικοινωνιακές Πρακτικές
•    Ατομική και Κοινωνική Ταυτότητα στο Ραδιόφωνο, την Τηλεόραση και τα Κοινωνικά Δίκτυα

Το Δημόσιο Πανεπιστήμιο δεν είναι επιχείρηση. Της Αγγελικής Γαζή

ovtreeknowledgeΤο αίτημα που ταλανίζει τα Δημόσια Πανεπιστήμια συμπυκνώνεται στην φράση: «Προπαρασκευάστε άτομα για την αγορά εργασίας».

  Περισσότερα...

 

Μαρίνα Λεμεσού και Παλιό Λιμάνι - Η απενοχοποίηση του Δημόσιου Χώρου για τον Κύπριο Πολίτη. Της Αγγελικής Γαζή

marina-5Για την Μαρίνα Λεμεσού και το Παλιό Λιμάνι έχουν διατυπωθεί πολλά θετικά και αρνητικά όπως εξάλλου συμβαίνει με κάθε νεοεισερχόμενη παρέμβαση, η οποία ενδύεται τα πολιτισμικά,κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά χαρακτηριστικά της καθημερινής ζωής.

  Περισσότερα...

 

Πρόσφατα:

Σχόλια με υβριστικό, ρατσιστικό, σεξιστικό ή διαφημιστικό περιεχόμενο, καθώς και σχόλια άσχετα με το θέμα του άρθρου δεν επιτρέπονται και θα σβήνονται.

Οι απόψεις των αρθρογράφων δεν εκφράζουν απαραίτητα αυτές της εκδοτικής και συντακτικής ομάδας καθώς και των ιδιοκτητών της ιστοσελίδας.

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter μας 

 
  

Σήμερα

    
Σάββατο
27
Μαΐου
2017

Γιορτάζουν : Αλύπιος, Αλυπία

1703
Ο Μέγας Πέτρος ιδρύει την Αγία Πετρούπολη και την ανακηρύσσει πρωτεύουσα της Ρωσίας.
1895
O Όσκαρ Ουάϊλντ φυλακίζεται για σοδομισμό
1995
Ο Αμερικανός ηθοποιός Κρίστοφερ Ρηβ μένει παράλυτος από το λαιμό και κάτω, μετά από πτώση από το άλογό του, σε αγώνα ιππασίας.
2006
Γίνεται σεισμός 6,2 ρίχτερ στην Ιάβα, με 6.600 νεκρούς

Ακολουθήστε μας